Pluspunten

Groot assortiment, stipte levering en geen verzendkosten. Ook eventueel retourneren is goed geregeld.

Zeker niet de goedkoopste

Pluspunten

Super afhandeling

Tip: als Ik de € 100,-- win besteed Ik het bedrag aan coolblue

Pluspunten

Bestelling binnen een dag in huis. Zeer ruime keuze. Goede revues zodat je een goed beeld krijgt van product.

Eigenlijk niets. Goede winkel.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit producten

Pluspunten

super goede ondersteuning en advies.. Voor mijn bedrijf Jansen Training een ideale partner!

Pluspunten

Snelle levering en ook telefonisch contact was top!

Pluspunten

Snelle, nette levering

Pluspunten

snel en accuraate aflevering

Pluspunten

Prima aanbod, razendsnelle service.

Pluspunten

snel, volgens afspraak, makkelijk

Vertel dat er kopie gemaakt wordt van paspoort en pinpas. Dit was voor mij een onaangenaam gevoel!! Als dat maar goed gaat dacht ik!!

Pluspunten

Afspraak is afspraak

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle levering gratis verzending

ondanks de aangegeven specifieke kenmerken van mijn camera heb ik een verkeerde oplaadsnoer gekregen, het stekkertje past niet in mijn camera. ik heb niet meer de ,,puf ,, om het terug te sturen en wil het hierbij maar zo laten. Teveel gedoe.

Pluspunten

Fantastisch bedrijf, zo bestelt en zo binnen, en de verpakking is keurig maar dat niet alleen, de doos is zo leuk dat ik de dozen altijd bewaar!! En ook de filmpjes zijn uniek van deze coolblue website.

Totaal geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prijs

Klantenservice, bij het kwijt raken van pakket bij postnl spreekt iedereen elkaar tegen. Heb zelfs 1 keer moeten ophangen om geholpen te worden door iemand die wel al mijn gegevens kon zien, waar ook in stond dat mijn pakket Is zoek geraakt bij postnl. Door een ander persoon Is mij belooft bij tekenen van de verklaring dat nog de zelfde dag een nieuw pakket verstuurd zou worden??? Ook niet gebeurd. Laatste persoon heeft mij netjes te woord gestaan en EERLIJK antwoord gegeven. Uiteindelijk pakket binnen en tevreden over het pakket

Pluspunten

Snelle brewer King van de bestselling. Duidelijk informatie. Over status bestelling en aflever moment. De kreet:voor 23:00uur besteld is andere dag bezorgd is echt waargemaakt. Zeer tevreden .

Pluspunten

Top service, een woord = een woord

Pluspunten

Snel, klantvriendelijk, duidelijke beschrijvingen

Coolblue app?

Pluspunten

besteld op de vorige dag om 23.00 uur zoals gezegd op de volgende dag geleverd de informatie was goed om te weten hoe laat pakketje bezorgd zou worden,tot op heden tevreden over produkt.

Pluspunten

Mega snel in huis .

Geen verbeteringen . Eerste keer besteld . Dit verliep fantastisch.

Pluspunten

Geweldige klanten service, veel producten en snelle bezorging

Pluspunten

Zaterdag aan het eind van de middag besteld en zondag aan het begin van de middag geleverd. Tussendoor correct op de hoogte gehouden van de vorderingen van de bestelling. Levering vond precies op tijd plaats.

Pluspunten

De bestelling was echt supersnel en volledig correct in één keer binnen.

Pluspunten

17.00 besteld en de volgende dag al binnen, goed op de hoogte gehouden middels email. Zeer tevreden!