Pluspunten

Snelle levering en goede service

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Telefoon is aantrekkelijk geprijsd!

Pluspunten

Eerlijk en deskundig advies, goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Pluspunten

Zeer snelle service en ze doen wat ze zeggen. Website zeer overzichtelijk.

Pluspunten

Alleen maar goede ervaringen met CoolBlue, daardoor was voor mij de keus ook niet lastig waar ik mijn nieuwe iPhone zou bestellen!

Pluspunten

Ze hebben mij op de hoogte gehouden en zo gezegd zo gedaan zondag besteld en maandag geleverd. Ik bestel hier nog

Pluspunten

Er is een actie van geld terug op dit telefoontoestel en daar zit niets van bij. Ga maar even speuren hoe ik dit terug krijg van Samsung. Was fijn geweest als u een foldertje had meegezonden.

Pluspunten

Bestelling is snel bevestigd, op zondag besteld en keurig op maandag geleverd. Via Postnl kon de zending prima gevolgd worden. Ik heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelheid, perfect verpakt.

Pluspunten

Goede communicatie en geen loze beloftes.

Pluspunten

Snel en accuraat, groot en duidelijk assortiment. Klantvriendelijke bestelprocedure.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website, productinformatie is ruim voldoende en bestellen gaat snel en eenvoudig. Afhandeling en updates van de bestelling middels berichtenservice is ook goed.

Verzending loopt via Postnl waarmee de stelling "vandaag besteld, morgen in huis" beslist niet vanzelfsprekend is. Ondanks de online bezorgstatus met leveringstijden werd de bestelling een dag later bezorgd dan door Postnl werd toegezegd. Postnl is gewoon onbetrouwbaar in dat opzicht en dat scheelt Coolblue in deze beoordeling een ster.

Pluspunten

Top bedrijf, snelle levering, doen wat ze beloven. ( Dat zie je wel eens anders bij webwinkels)

Blijf zo doorwerken (-:

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs.

Pluspunten

Goede informatie betreffende de lever tijd van het product,en nette klantenservice

Pluspunten

Snelle levering Goede voorraad Makkelijk met betalen Ook zonder account producten kopen Extreem goede service.

Prijzen zijn niet altijd de beste, staat wel de beste service tegenover.

Pluspunten

Levering is op een correcte manier en op tijd afgeleverd

Pluspunten

Snel en goed, keer op keer.

Pluspunten

Fantastisch groot assortiment. Fijn om niet van hot naar haar te hoeven shoppen. Het bestelproces is soepel verlopen, vriendelijke medewerkers met verstand van zaken. Het bedankkaartje was een complete verrassing, tekst verwees terug naar het persoonlijk gesprek dat we voerden in de winkel. Bewijs dat de klant er echt toe doet. Ook de aflevering verliep vlekkeloos en snel. Het proces was steeds in beeld.

Informatie geeft aan dat er op zon- en feestdagen niet bezorgd wordt. In werkelijkheid gebeurt dit wel. Logisch dus dat de klant niet aanwezig is en post.nl de bestelling opnieuw moet aanbieden. Dit kan dus efficiëter.

Pluspunten

duidelijke informatie die ook echt klopt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

breed assortiment

De bezorgings data kloppen niet.

Pluspunten

Service staat hoog in t vaandel en dat is ook merkbaar. Top geregeld !!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke omschrijvingen, zondag levering, prima service

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling van bestelling

Pluspunten

Snel, duidelijk van begin tot eind, en dus 100 % leveringsbetrouwbaarheid. Kortom super