Pluspunten

zo gemakkelijk en snel.

Pluspunten

Doet wat het beloofd!

Pluspunten

Website overzichtelijk Snelle levering Prima assortiment

Pluspunten

Snel en correct geleverd! Goede informatie tijdens verzendproces. 22.00 besteld. Volgende dag 12.00 in huis!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De telefoonhouder die ik heb besteld kwam in een wit doosje zonder enige gebruiksaanwijzing. Er stond zelfs geen merknaam op het witte doosje.

Pluspunten

Goede productinformatie en snelle levering.

N.v.t

Pluspunten

Ruime sortering Snelle levering

Niet altijd de goedkoopste.

Pluspunten

snelle en goede levering van het bestelde artikel, ik ben zeer tevreden.

geen

Pluspunten

Meerdere malen heb ik een bestelling gedaan elke bestelling werd snel en correct afgehandeld beter kan haast niet ben zeer tevreden,ook bij een defecte lamp vandaag gebeld volgende dag een nieuwe lamp in huis zonder enige kosten dus heel goede service.

Ik zou niet weten wat er verbeterd kan worden.

Pluspunten

Snelle levering,,goeie prijs

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering. Prima!

Pluspunten

Goede service en kwaliteit ook goeie communicatie

Pluspunten

doen wat ze zeggen , snelle levering perfect geregeld .

Pluspunten

Goede service in de winkel, je wordt rustig geholpen. Veel keuze van producten en qua mobieltjes een goede prijs. Daarnaast zagen we dat we voor een hoge prijs hadden betaald t.o.v. een concurrent en dat werd goedgemaakt in de vorm van tegoedbon.

Graag een winkel in Den Haag en het verlengen van een abonnement duurde lang (ruim een half uur).

Pluspunten

Super service. Op de afgesproken tijd op zondag geleverd!!

Pluspunten

groot aanbod snelle levering

Pluspunten

Makkelijk zoeken, goede respons, enorm snelle levering

geen

Pluspunten

met 1dag geleverd. keurig op tijd en goed verpakt.Mailverkeer uitstekend.

Pluspunten

Helemaal perfect, dat heb ik nog niet meegemaakt. Vriendelijke en kundige medewerker, product op de afgesproken tijd afgeleverd, keurige administratieve afhandeling. Top!

Pluspunten

-Keuze bezorgmomenten en locatie is top. -Gratis verzenden. -Goede service en hulp bij retour sturen (bij defect of garantie afhandeling). -Aantal fysieke winkels wat soms handiger is dan alles online of telefonisch afhandelen. -Mooi en uitgebreid assortiment producten.

-Sommige sites doen vrij druk aan. -Quote "14 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product. Minimaal 2 jaar garantie op al onze producten." Is gewoon wat wettelijk moet en niet specifiek Coolblue. -Zeker niet de goedkoopste. (hoewel dit gezien services verklaarbaar is) -

Pluspunten

Snelheid en service zijn perfect

Pluspunten

goede website, nette prijs, zeer snelle levering, bezorging naar keuze aan huis of bij een afhaalpunt in de buurt.

Pluspunten

Prima service! Op zaterdag besteld en op zondag bezorgd. Keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering!

Pluspunten

Goede duidelijke website. Ook makkelijk vergelijken met andere (vergelijkbare) producten. Scherpe prijzen. En wij hebben ervaringen met de goede service op eerder gekochte producten. Ook nu weer goed te woord gestaan en gevraagd om een aankoop via de site en een ander product die wij als 2e kans wilden hebben samen te voegen tot één bestelling. Werd gelijk geregeld. Ook in de winkel in Rotterdam wordt de tijd voor de klanten genomen. Kortom, dit bedrijf kan ik aanraden bij iedereen.

Pluspunten

Super klantenservice