Pluspunten

Het bedrijf levert zoals beloofd de volgende dag, heb je vragen ze staan meteen klaar levert op zondag!

Pluspunten

Fantastisch, zaterdag een bestelling gedaan en zondagmiddag het bestelde in prima staat ontvangen!

Pluspunten

snel, sneller snelst, alleen, maar daar kunnen zij niets aan doen als ik de smartphone op wil laden moet het hoesje er af want juist dat gaatje zijn ze vergeten te maken. Geen probleem voor mij, en de coolers maar slordig van de maker!

Pluspunten

Super snelle levering. Juiste aflevering van een goed product

Tot nu toe geen verbeterpunten op kunnen merken

Pluspunten

Prima bedrijf! De website is zeer overzichtelijk met zeer handige tools om je selectie te maken. De financiële afhandeling gaat vlekkeloos. Zaterdag middag besteld en op zondag middag geleverd door PostNL... een hele uitkomst!

Geen.

Pluspunten

Snelle verzending Prettige communicatie met klantenservice

Niet altijd meest interessante prijs

Pluspunten

betrouwbaar, snel geleverd en nette prijzen. Dus ik ben heel tevreden!

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over mijn eerste ervaring met Coolblue , Mijn bestelling van een S5 met verlenging abonnement was snel geregeld tegen een goede prijs. En toestel is zoals beloofd snel in huis. Top webwinkel

Pluspunten

Komen afspraak na en meer dan dat zelfs ! Houden je goed op de hoogte van de bestelling.

Pluspunten

Hoewel er wat probleempjes waren met mijn bestelling (verkeerde kleur geleverd) ben ik echt super netjes geholpen door de klantenservice. Helaas konden ze mij het product in de goede kleur niet meer opsturen maar ik kreeg wel een cadeaubon van 15 euro. Erg aardig! Dus vandaar dat ik jullie een 8 geef!

Pluspunten

Zoals altijd snelle levering. Prima service voor een normale prijs

Pluspunten

De beloofde gratis 16G sdkaart zat er niet bij ook geen melding .

Pluspunten

Alles goed, snelle levering, goede producten, fijne site...

Pluspunten

De service is top van dit bedrijf snelle levering en je kan ze altijd bereiken via telefoon of facebook of email

Ze moeten bij ssd schijf van samsung aanpassing doen dat het niet werkt onder windows 10 bij andere besturongsytemen wel. dit wou ik even kwijt

Pluspunten

Super snel, doen wat ze beloven.

Pluspunten

de service is geweldig in deze winkel. ik voel me altijd welkom in deze winkels. we konden de telefoon en het hoesje snel verwachten. en zo gezegd zo gedaan hadden we de telefoon. goede kwaliteit en service. niks te klagen.

een wifi netwerk voor gasten zodat ze een telefoon die net gekocht is in kunnen stellen. gewoon een tip.

Pluspunten

Perfecte levering. Prijs kwaliteit verhouding goed en netjes op tijd thuis

Pluspunten

Snelle service en goede afhandeling van mijn bestelling, op zondag besteld en op dinsdag geleverd na overleg met de klantenservice. Bestelling had evt. ook op maandag kunnen komen maar dit kwam voor mij niet goed uit.

Pluspunten

Snelle bezorging en goede aftersale / klantenservice

Pluspunten

Super snelle levering ook in de avond top.

Pluspunten

Snelheid en correct handelen en goede informatie

geen

Pluspunten

Goede scherpe prijzen en een hele snelle levering!!

Pluspunten

Snel geleverd!