Pluspunten

Fijn om te ervaren dat een bestelling vlot wordt geleverd, met een uitstekende communicatie, en dat op een soepele en humorvolle wijze. Top!

Pluspunten

Direct de volgende dag geleverd. Prima!

Pluspunten

Duidelijke en betrouwbare communicatie. Daarnaast zeer snelle levering

Pluspunten

Op tijd, goede voorwaarden, prima verpakt.

Pluspunten

De Service is uitmuntend zondagavond 1e pinkster besteld dinsdagmorgen was mijn samsung goed verpakt bezorgd en werkt prima ik kan iedereen aanbevelen.

niets op aamtemerken

Pluspunten

Duidellijk snel en je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van het hele traject van inpakken tot de aflevering aan de deur.

Pluspunten

Snelle bezorging

Alles was prima

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik baal hier van, heb een oplader voor een fotocamera Samsung galaxy besteld , krijg ik dus een oplader voor de Samsung galaxi mobiel. Het past dus niet , hopelijk willen jullie zo snel mogelijk de goeie sturen Mvg a de graaf

Ik neem aan dat dit een menselijke fout is , dus dat het opgelost kan worden.

Pluspunten

snelle correcte levering

gëeb

Pluspunten

Pluspunten

Het was weer dik in orde met de verzending, lekker snel, goed op de hoogte gehouden. Groeten gedaan aan de postbode :-)

Pluspunten

Mooi assortiment en duidelijk in service & product-informatie

geen

Pluspunten

Snelle bezorging. Producten goed ingepakt en in goede staat ontvangen.

Pluspunten

Alles was goed geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging, groot assortiment

Service na bezorging en duidelijk aangeven dat niet alle artikelen retour kunnen bij bestelling van deze artikelen. Dus niet verwijzen naar kleine letters en voorwaarde bestanden.

Pluspunten

Ik wist dat deze webshop onderdeel is van Coolblue, waar ik al eerder artikelen heb besteld. Producten, prijs, kwaliteit, snelle levering en op verschillende manieren kunnen betalen. Goede service, betrouwbaar.

Kan niets bedenken

Pluspunten

snelle service en goede bereikbaarheid. Ik ben heel tevreden!

Pluspunten

Pluspunten

op tijd

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering van juiste product.

Op de vraag of bij verlenging telefoonabonnement een nieuwe simkaart werkt geleverd, was het antwoord: Nee. Bij de levering zal gewoon een nieuwe 3in1 SIM. Activatie van Tele2 SIM lukt niet als deze door retailer geleverd wordt (werd met door Tele2 verteld). Misschien handig om dit bij levering te vermelden.

Pluspunten

Wat de reclame zegt wordt dus ook waargemaakt. Zaterdagavond besteld zondagmiddag in huis. Keurig verpakt. Zeer ruime keuze in producten tegen scherpe prijzen gratis thuis bezorgt.

kan niet een oordeel geven artikel nog niet ontvangen door adres wijzing nieuwe adres op gegeven en op het oude aangeboden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette communicatie.

Eerst een bericht over aflevering op zeg dag 1. Dus ik thuisblijven. Dan een bericht over aflevering op dag 2. Ik weer thuisblijven. Wordt het gewoon in de brievenbus aan de weg gedaan. Vind ik een beetje te liefdeloos, allemaal. Sorry.. Want het is wel in goede staat gearriveerd

Pluspunten

Prima, snelle service en verzending! Goede updates op de mail en via sms.