Pluspunten

De ene dag besteld en de andere dag geleverd. Leuk vond ik het om de video te zien van Coolblue over hoe je pakketje verwerkt wordt.

Ik zou niet weten wat er verbeterd moet worden. Ik zou zeggen: ga zo door!

Pluspunten

Snelle en nette levering (op zondag) ideaal

Pluspunten

Bezorging op zondag is super! (zaterdagavond om 22 uur besteld, zondag om 13 uur bezorgd)

Een bezorgindicatie: nu staat er in de mail en op de website van PostNL "tussen 12:00 en 20:00 uur". Het zou fijn zijn als dat een iets kleiner tijdsblok was.

Pluspunten

snelle levering ruime keus

Pluspunten

Perfecte service en zeer snelle levering, zoals de site al beloofd, op zondag pakketje afgeleverd

Pluspunten

Email houdt me goed op de hoogte

Ik heb het pakje wel ontvangen groetjes Désirée Sparnaaij

Pluspunten

Snelle bezorging, zelfs op zondag

Pluspunten

Belofte waargemaakt. Zaterdag vóór 23.99 uur besteld. Keurig op zondag afgeleverd.

Pluspunten

Zeer snelle en acurate afhandeling van bestelling.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer breed aanbod, snelle levering,

Pluspunten

Snelle service ondanks de laatste dagen van het jaar. Goede overzichtelijke site.

Pluspunten

Prima communicatie en zoals gewend, snelle levering

Pluspunten

Na het plaatsen van de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van de status. Snelle levering, de volgende dag bezorgd.

Pluspunten

Vlotte verzending doorzichtig bestelproces je wordt op de hoogte gehouden van elke stap en het het gebeld worden ivm verlenging gebeurde al binnen een uur. Leverbedrijf ANP logistics Keurige bezorging en prettige medewerker

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reply op emails.

Komt over als standaard antwoorden, daarom voelt de reactie soms te makkelijk aan en lijkt het alsof je niet serieus genomen wordt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel duidelijk en simpel.

Jammer dat er iets mis is gegaan met het aanmelden / activeren van mijn abonnement. Heb dus nu wel een tel en een contract vanaf 31-12-14 maar kan nog niet bellen. Ik krijg waarschijnlijk van jullie een nieuwe simkaart toegestuurd Hoop alleen dat ik het zelfde nummer hou, dan wat mij was toegezegd. Hen n.l. nieuwe visite kaartje besteld met dat nummer !!

Pluspunten

super, perfecte levering conform afspraak.

geen

Pluspunten

Snelle bezorging en uitstekende service

Pluspunten

Zeer snelle en goed levering

Pluspunten

Snelle levering, gratis verzending, komen afspraken na

geen kunnen vinden

Pluspunten

Snel en adequaat. Prima!

Pluspunten

Goede communicatie over je bestelling. Snelle afhandeling en levering. Duidelijke webshops met product vergelijk mogelijkheid. Als er iets mis is met het product neemt coolblue ook zijn verantwoordelijkheid en lost dit snel en correct op. Soms een paar euro duurder dan de goedkoopste aanbieder maar het snelle en correcte handelen van coolblue is dit zeker waard.

Pluspunten

Snel Snel

Pluspunten

- Goed assortiment. - Duidelijke website - Snelle levering

- Bij dualsim telefoons aangeven wat voor type simkaart slots er voor beide(!) sim kaarten aanwezig zijn.