Pluspunten

Nog maar kort klant maar zeer tevreden over telefonisch contact/bezorging en de website.

Pluspunten

Maken waar wat ze beloven. Van de aankoop tot en met de levering perfect verlopen. Zoals het hoort.

Pluspunten

snel geleverd

Pluspunten

snel geleverd en goede prijs

Pluspunten

Het is een mooie gsm voor een mooie prijs. Ligt goed in de hand. Kan alles wat een duurdere gsm ook kan. En wat handig is dat er 2 simkaarten in kunnen. Er kan met 2 telefoonnummers op de zelfde gsm gebeld worden zonder de simkaart te hoeven vervangen. En er kan een mini sd kaartje in de gsm geplaatst worden. Kortom het is een goede kwaliteit prijs verhouding.

Ik heb ze nog niet gevonden.

Pluspunten

Snel, duidelijke info over bestelstatus. Prima.

Geen voor deze transactie.

Pluspunten

Super snelle levering, duidelijke site.

Pluspunten

Juiste info, groot assortiment accessoires, bestelproces 100% en levering keurig volgens afspraak...

N.v.t.

Pluspunten

Snelle levering, 1 dag, Verpakking OK Informatie van bestelling en levering goed.

Handleiding Samsung Galaxy 3 NEO stelt niets voor. Svp fatsoenlijke PDF handleiding, op dvd of link internet. Ook de PDA shop hand de links kunen leveren.

Pluspunten

Snelle levering, ingepakt met humor en daardoor met plezier het juiste product uitgepakt! Hulde voor deze instelling!

Pluspunten

We hadden zelf een ander telefoonhoesje in gedachten. Maar de medewerker Coolblue overtuigde ons van de voordelen van een andere. Gelukkig hebben geluisterd en nu een perfect hoesje in huis.

Pluspunten

Snelle levering! tot laat in de avond bestellen en volgende dag al in huis!

Pluspunten

Duidelijke website. Heldere communicatie. Goede verpakking van het product.

Geef aan op de website dat de levering in verband met de Kerstdagen misschien niet op beloofde dag wordt bezorgd. Bij ons kwam het pakje een dag later aan dan was beloofd.

Pluspunten

Suuuperrrr snelle levering

Ga zo door!

Pluspunten

Helemaal top! Ik heb afgelopen zondag een nieuwe mobiel, de LG Nexus 5, besteld op PDAshop.nl. Ik werd vervolgens gebeld om een bezorgafspraak te maken, super handig! De volgende dag was het pakketje al in huis! :)

Pluspunten

Snelle en correcte levering/bezorging.zelfs als je zondags een bestelling plaatst al op maandag bezorgd ga zo door!!

Pluspunten

snelle en accurate levering

Pluspunten

Alles prima, van bestelling tot levering

blijf het vooral zo volhouden

Pluspunten

correcte en vlotte afhandeling... aflevertermijn wordt nagekomen

producten nogal prijzig

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Pluspunten

Zeer goede bereikbaarheid ,goede afwikkeling. Zou hier zeker weer in de toekomst iets aankopen.

Alles ging goed ,alleen nummerbehoud is niet direct bij aflevering ingegaan zoals eerder wel werd aangegeven. Is nu rechtstreeks overleg geweest tussen ons en de KPN ,nu alles weer in orde.

Pluspunten

Zeer snelle levering, volgende dag. Ook op zondag.

Pluspunten

Snel geleverd, en goedkoper dan in de winkel top! En gratis verzending!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

normaal wel tevreden, nu niet

levering is niet goed gegaan. niet op juiste datum afgeleverd, slechts 1 keer aangeboden en nu achtergelaten bij een post centrum wat ver van mijn huis ligt. Ik had m dan beter zelf ergens kunnen gaan kopen. Prijs was zowiezo 10 euro hoger dan elders maar dat had ik over voor snelle thuisbezorging. Nu krijg in het ding te laat en moet ik zelf er voor op pad. Voor een hoger prijs. Ga ik niet nog eens doen!

Pluspunten

snelle levering.