Pluspunten

Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van de status van de levering. Goede webshop

Pluspunten

Snelle, nette levering

Pluspunten

Goede en snelle levering. Veel beter dan de phonehouse.

Pluspunten

Item was goedkoper dan bij de concurrent. Supersnelle (gratis) levering. Zaterdagavond besteld, zondagmiddag in huis. Pakketje was goed ingepakt.

Pluspunten

Pluspunten

Goede website overzichtelijk snelle verzending zelfs op zondag . En heel belangrijk goede aftersales service. Prijzen zijn niet altijd het goedkoopst maaja krijg je wel je product snel en goede service. Dus ik beveel jullie overal aan.

Pluspunten

Snelle levering, ook op zondag. Ruime keuze en niet duur. Bestelproces is duidelijk en communicatie uitvoerig na de bestelling. Verpakking is ook altijd netjes.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

op 26 september een mobiele telefoon besteld op dinsdag 30 september nog niet bezorgd elke dag thuis gebleven elke avond werd het tijd stip verzet naar de volgende dag ik ben niet tevreden over de bezorger. ik twijfel over volgende bestellingen.

Pluspunten

Snelheid

Pluspunten

Snelle levering op afgesproken tijdstip.

Ik heb samen met een nieuwe telefoon een hoesje voor deze telefoon gekocht. Twee dagen na levering krijg ik een mailtje met daarin een aanbieding van telefoonhoesjes. Volstrekt overbodige mail dus.

Pluspunten

Alles is goed gegaan bestelling, bezorgen en afrekenen. Prima

In mijn geval geen.

Pluspunten

Bestelling is makkelijk te doen en de afhandeling van de bestelling is prima te volgen.

Pluspunten

prima op tijd, toestel ziet er goed uit.

Pluspunten

Je wordt goed via mail en sms op de hoogte gehouden over status van je bestelling.

Pluspunten

Op tijd geleverd

Pluspunten

Zeer tevreden over contact, verzending , service en product

geen

Pluspunten

Scherpe prijs, snelle en uitstekende bezorging

Pluspunten

Ruim assortiment, uitvoerige productbeschrijving en/of specificatie. Uitgebreide vermelding reviews. Prima communicatie bij afhandelen bestelling en bezorging de dag erop, of zelfs op zondag!

Pluspunten

makkelijk besteld en super snel geleverd, fantastisch!!

Pluspunten

Top levering en zeer snel Toppie

Pluspunten

Super snel

Pluspunten

Pluspunten

Alles. De manier van bestellen, afhandelen, verzenden, HOE het verzonden wordt, de manier waarop ik op de hoogte gehouden werd, staat van het gekochte. Alles.

Ik zou het werkelijk niet weten

Pluspunten

Alles supersnel en toch persoonlijk.

Pluspunten

Het volgen van de bestelling en het afhalen van het pakket bij een AH is erg prettig.

Ik belde om een artikel te retourneren. De jongen aan de telefoon vertelde me dat ik een dag later via de mail een code zou krijgen om het artikel terug te sturen. Zodra dit artikel bij PDAshop binnen was, werd het artikel dat ik had uitgekozen naar mij opgestuurd. Aangezien de kosten van beide artikelen hetzelfde was, had hij mijn rekeningnummer niet nodig. Op de website staat "Bij ruilen: je nieuwe product vaak morgen al in huis." Dit klopt dus niet geheel met wat de jongen van de klantenservice mij liet weten. Een dag later kreeg ik een e-mail dat ik het artikel bij nader inzien toch niet hoefde op te sturen (de kosten hiervan zouden hoger liggen dat het bedrag waar het om ging), maar dat ik een nieuw artikel kon uitzoeken. Op zich een hele prettige service, maar wel anders dan mijn eerder verteld was. In de mail die ik van PDAshop kreeg, stond verder dat ik het bedrag teruggestort krijg (erg vriendelijk), maar dat het rekeningnummer niet bekend is. Hoe ik dit kon doorgeven, werd echter niet aangegeven. Dus heb ik opnieuw gebeld. Echt, een fantastische service (!), maar niet helemaal logisch of volgens de informatie op de website.