Pluspunten

Fijne shop, reageren meteen als er iets wordt gevraagd. Bestelling wordt inderdaad snel geleverd, menig internetshop kan hier een voorbeeld aan nemen.

Ik kan niks verzinnen wat beter zou kunnen

Pluspunten

Bezorging is snel en je kunt ook (gratis) voor een avond kiezen. Scherpe prijzen

Pluspunten

Snel en eenvoudig toppie

Pluspunten

Zeer snel bezorgd. Goed product.

Pluspunten

Perfecte levering komen de verplichtingen gewoon na ! Dat kun je niet van alle bedrijven zeggen.

Pluspunten

Snelle, goede en kwalitatieve levering. Goede service!

Pluspunten

snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de levering

geen!

Pluspunten

Zeer goede service ! Snelle levering !

Zo door blijven gaan 100% alles in orde

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering

Pluspunten

's Avonds om 22.30 uur besteld en de dag erna 's avonds nog ontvangen. Goeie service, snelle levering!

Pluspunten

ruim assortiment gunstige prijs

Pluspunten

Kwaliteit/prijs van de gekozen producten is goed. Supersnelle levering. Service telefonische vragen.

Service op dit peil houden.

Pluspunten

zeer vlotte levering door coolbleu vrijdag s,avonds rond 23:00 besteld en volgende ochtend om 10;30 in huis

geen enkele perfect

Pluspunten

het besteltraject werd duidelijk uitgelegd

mijn pakket werd verzonden via post nl. de beste indicatie van de bezorgtijd die ik kreeg was tussen 8.30 en 18.30 Je moet dus wel de hele dag thuis blijven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede/snelle afhandeling

Ik kreeg een mail dat mijn pakket vanaf 16.00 uur maandag af te halen was bij postkantoor. Echter er worden geen pakketten bezorgd op maandag, dus ik kwam daar voor niets. Het kwam pas dinsdag binnen.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Zondagavond 9 uur besteld. Maandagmorgen om 10 uur geleverd. Perfect

Pluspunten

Ik heb lang gezocht naar een telefoon houder voor in mijn auto (citroen C1). Je wilt noet teveel geld uitgeven, maar het moet wel kloppen. En eigenlijk wil je ook je auto biet beschadigen met schroeven in je dashboard. Bij deze Brodit klopt het allemaal. Stevig gemonteerd zonder schroeven. Een mooi product voor een redelijke prijs. De uitleg en werking is simpel en doeltreffend. Een aanrader!

Pluspunten

Bezorging op zondag!

Bestellen zonder te registreren was volgens mij niet mogelijk.

Pluspunten

Ik was blij verrast, toen ik zaterdagavond laat een bestelling plaatste en het de volgende dag, dus op zondag, werd bezorgd. Super. Zeer snelle levering.

Pluspunten

Erg snelle levering ook op zondag

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd

Had via de site aangevraagd of ik een mail kon krijgen als het product, lifeproof nude case iPhone 5, weer leverbaar zou zijn. Heb effe gewacht maar geen mail gekregen, hierop een mail naar coolbleu gestuurd om te vragen wanneer deze weer leverbaar zou zijn. Als antwoord kreeg ik dat deze case niet meer in het assortiment zou komen. Ook werd de case voor de 5s niet geadviseerd. Deze heb ik wel besteld en geleverd gekregen. Heb in de mail gevraagd waarom het niet vermeld staat dat de case niet meer leverbaar komt, ook nu staat nog op de site tijdelijk niet leverbaar?? Tevens werd mij geadviseerd om contact op te nemen met de leverancier??