Pluspunten

Het was de eerste keer dat ik wat bij jullie besteld heb. Mijn kinderen zijn trouwe klanten en zijn erg tevreden.

Geen, alles is perfect!

Pluspunten

Correct en snel

Als er iets misgaat net de betaling dan aub ook pro actief contact opnemen.

Pluspunten

Prima website. De producten zijn goed te filteren. Er zijn ook adviesvragen die je op weg helpen om een keuze te maken. Ik heb een HP Color LaserJet M277dw gekocht. De bestelling om 18:30 gedaan en printer is de volgende dag geleverd!!!

Pluspunten

Betrouwbaar,Snelle service en gunstige prijs !!

geen

Pluspunten

ongelofelijke snelle en correct levering.

Pluspunten

Super, super. Je wordt per sms en per email op de hoogte gehouden. Heel netjes, er werd zelfs door gegeven waar het pakketje bezorgt is. Hier kunnen menig webwinkels nog wat van leren.

Ga zo door.

Pluspunten

Vlotte levering , aanbod OK, geen verzendkosten , accessoires bij printer

Beloofd was: maandag geleverd maar Tnt post komt niet op maandag! Andere pakketdienst?

Pluspunten

Snelle levering, product oké.

Pluspunten

Snel en goed geleverd.

geen

Pluspunten

Zeer snelle levering!!!

Pluspunten

Ik heb jullie bedrijf leren kennen via vrienden ik ben zeer tevreden over de vlotte bezorging en de service en dat nog wel mijn bestelling op zondag bezorgt werd in een woord jullie bedrijf vindt ik geweldig

Pluspunten

Fijn dat alles zo snel geregeld is. Andere dag op zondag pak in huis, Geweldig!!!!!

Pluspunten

Zaterdagavond besteld omdat we in een opwelling het verjaardagscadeau voor onze oudste zoon wisten. Zondag net na 12.00 uur in de middag bezorgd! Als dat geen superservice is dan weet ik het niet meer!

Ik zou het niet kunnen bedenken.......

Pluspunten

prima kwaliteit en goede service

Pluspunten

Ben dik tevreden snelle levering en gratis.

Pluspunten

Uitstekende Website waar je goed de informatie vind die je zoekt!Zeer Snelle Reactie dat de Canon Printer was ingepakt/Klaar om verzonden te worden en dit via Mobiele Telefoon en E-mail toegezonden!Snelle Levering!Kortingsbon Euro 10,-. gebruikt.Ik heb hier vaker besteld en mijn vertrouwen wordt nooit beschaamd!Een TOP-BEDRIJF!

Prijzen zijn over het algemeen vrij redelijk ten opzichte van de concurrenten maar de basisprijs zou van mij nog een fractie lager mogen zijn zodat ze bijna altijd onder de goedkoopsten vallen.Maar met de regelmatige Kortingsbonnen wordt de uiteindelijk te betalen prijs vaak aantrekkelijk!

Pluspunten

Toppie, vrijdag besteld, zaterdag op de afgesproken tijd bij het afhaalpunt bezorgd. Kan niet sneller en beter. Een dikke tien. Naar alle tevredenheid.

Pluspunten

Snelle levertijden en perfecte service

Ik heb momenteel nog geen tips. Zeer te vrede klant!!!

Pluspunten

snelle afhandeling van geplaatste bestelling met credit card en zeer snelle levering

ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site!

Vervoersbedrijf waarmee ze samenwerken is erg slecht! DynaLogic komt totaal geen afspraken na! Ruim een week geleden een printer besteld. Tot op heden nog niks ontvangen.....site ligt eruit om afspraken te maken. Telefonisch niet bereikbaar etc.

Pluspunten

Perfecte levering, supersnel, prima verpakt en printer voldoet. Bedrijf heeft zowel op de site als op de verpakking goed gevoel voor humor en even lachen maakt een dag tot een stralenkrans! Nu nog een goede foto maken van al onze katten met de doos...een uitdaging!

Pluspunten

Snelle levering, alles perfect

geen

Pluspunten

De site en service is top

Nu geen

Pluspunten

duidelijke en werkzame website

alles verliep perfekt, Inmiddels heb ik ook van anderen gehoord die heel tevreden zijn.

Pluspunten

Snel bestellen, snel leveren, duidelijk ,geen poespas goede prijs kwaliteit verhouding . Ben zeer tevreden.