Pluspunten

gedaan wat werd beloofd

Pluspunten

Snel, helder

Kleinere verpakking

Pluspunten

Snelle levering en scherpe prijzen, echt een aanrader!

Pluspunten

Hele duidelijke site waar je snel het gewenste artikel kunt vinden. Helder bestelproces en een uitstekende planning mbt het leveren van de goederen. Ook tussentijds bruikbare informatie via sms en mail.

Pluspunten

Cool blue is een geweldige zaak. Te vergelijken met Bol.com maar dan nog aardiger en verrassender in hoe je als klant behandeld wordt. Helemaal goed, al meerdere keren. Hier kun je gerust je aankopen doen.

Goed is goed en wat moet je daar aan toevoegen?

Pluspunten

komen afspraken naar

Pluspunten

Fijne website met aandacht voor de klant. Alles is logisch en makkelijk te vinden. Snel bezorgd, Op de doos nog een aantal grappige teksten, erg attent voor de klant. Ben erg enthousiast over CoolBlue/Printershop.nl en raad ze ook zeker aan.

Kleinere doos was misschien makkelijker geweest, maar misschien niet voor handen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

snel en duidelij

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Prima product en prijs

Pluspunten

Is helemaal top. Doen wat ze zeggen. Je wordt goed geïnformeerd, lage prijzen en super service!

Een app! Of als die er wel is zorgen voor betere vindbaarheid

Pluspunten

Goede mondelinge service aan de telefoon, zeer behulpzaam en direct oplossen van probleem.

in de mail betaallink, laat deze actief zijn tot de aangegeven datum in de link (stond wel een datum bij deze was nog niet verlopen maar de link werkte niet meer)

Pluspunten

Ruime productkeuze vergezeld met reviews

De zogenaamde bundels aantrekkelijker maken door hogere korting. Nu niet voordelig genoeg om te kopen.

Pluspunten

Coolblue, simply the best

Pluspunten

Geweldige service bij coolblue

Pluspunten

Snelle en correcte levering, dit vond ik super fijn. Echt een aanbeveling. Laatst bij een ander bedrijf 5 weken moeten wachten op mijn bestelling die uiteindelijk niet kwam en toen nog mijn geld zien terug te krijgen. Er waren allerlei smoesjes. Topprice24 koop daar nooit.

Pluspunten

snelle levering. printer goed verpakt.

Pluspunten

Vriendelijke bediening. Gebruiksartikel had geen nederlandse vertaling Geen garantiebewijs van u ontvangen.

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

goede prijs en snel geleverd zoals beloofd

Pluspunten

Super snelle levering zoals de vorige keer. Bestel zeker een volgende keer weer bij Coolblue euh Printershop.

Geen.

Pluspunten

Was voor mij de eerste keer en dus heel goed bevallen keurig in gepakt en op tijd bezorgd

Pluspunten

Snelle levering Maken waar wat zij zeggen

Pluspunten

Super betrouwbaar, doen wat ze beloven. Ook is website gemakkelijk. Plus en minpunten over een artikel zijn prettig

Uhhhhhm...... De filmpjes met gebruiksaanwijzingen vind ik superhandig, maar zijn er nog niet altijd bij. Dat vind ik een verbeterpunt.

Pluspunten

vlugge perfecte levering mijn compimenten

geen zeker zo doorgaan