Pluspunten

Levering uit voorraad en op de doorgegeven tijd.

Pluspunten

Heldere online catalogus met vergelijkingsopties Goede communicatie via de mail Snelle levering: voor 23:59 besteld en inderdaad nauwelijks een halve dag later het product in hus

Pluspunten

er is altijd goede service en de bezorging was erg snel. En er staat een goede beschrijving van het product bij die bij andere sites soms inkompleet is

dat je op de site bovenaan naar mijn pagina kan gaan

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Beste mensen, Mijn complimenten voor de goede service. Een overzichtelijke website, prima informatie, een snelle reactie en goed op de hoogte gehouden over de bezorging etc.

Pluspunten

- Doos was bedrukt met erg leuke teksten (tips voor uitpakpret etc) - Snelle levering - prima beschrijving op de site

Doos was erg groot, deels vanwege grote doos van fabrikant (printer pas 5 keer in de doos!)

Pluspunten

Snelle service. Goede communicatie over leverdatum en levertijd.

Pluspunten

Zeer snelle levering binnen de gestelde tijd

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering.Zending is makkelijk te volgen en binnen 24 uur geleverd.

Pluspunten

Snelle levering, zelfs op zondag. Goede prijs, netjes afgeleverd.

Pluspunten

snel besteld, snel bezorgd, snel weer printen

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering

Avondlevering

Pluspunten

Super snelle levering

Wat kleiner verpakkings materiaal

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

netjes en zeer snel geleverd. Erg vriendelijk personeel.

geen, alleen ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering van het juiste product. Wat kan ik nog meer zeggen? Top!

Pluspunten

Geen gezeur. Komt goed verpakt en op tijd (op zondagmiddag!, zaterdag besteld). Je wordt goed op de hoogte gehouden. Kortom: geen problemen. En prima website, grote keuze. Prima zo.

Pluspunten

Printer besteld en keurig op tijd geleverd. Ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Zoals het hoort.

Pluspunten

levertijd op aanvraag goede verpakking

Pluspunten

Supersnelle levering van een perfect apparaat.

Pluspunten

interessante uitgebreid offerte, duidelijk en makkelijk orderbevestiging, actuele info over de stapen in de levering process en het product is snell thuis. Een woord: super!

dus houd ! :)))

Pluspunten

Snelle levering, heel erg klantvriendelijk wat bij de meeste bedrijven niet meer voorkomt deze tijd, helaas. Bezorging door PostNL waar ik het meest positief over ben. Andere bezorgdiensten vind ik waardeloos.

Pluspunten

goede producten, breed assortiment en scherpe prijzen correcte verpakking en levering, stipt volgens duidelijke richtlijnen.

alle lof voor snelle behandeling en afwerking

Pluspunten

Snelle service.

geen

Pluspunten

Fijne overzichtelijke website, bestellen gaat snel en makkelijk. Je kan zelf kiezen tussen thuis bezorgen of op een ander bezorgpunt, heel makkelijk is dat! In de avond besteld en de volgende ochtend kon ik het al ophalen. Super snelle bezorging en je wordt ook goed op de hoogte gehouden via de mail. Product snel en netjes aangekomen, ik ben 100 % tevreden!