Pluspunten

Prima omschrijving van het product wn levering conform afspraak

Geen!

Pluspunten

Super service! Erg snelle bezorging. Ga zo door!

Pluspunten

zeer korte levertijden en duidelijke informatie over bezorgtijden die bovendien nauwkeurig zijn.

Pluspunten

Snel geleverd voor n superprojs!

Geen!

Pluspunten

Perfecte en snelle levering. Goede berichtgeving - email en sms - over verloop van verzend proces. En gratis verzenden is zeker een plus. Fijn ook dat pakket bij postagentschap opgehaald kan worden, wanneer het mij uitkomt.

Doos waarin inktpatronen werd geleverd was in verhouding tot de inhoud nogal groot! Denk aan het milieu.

Pluspunten

Pluspunten

De printer is in goede staat ontvangen.

Pluspunten

Super snelle levering, grote sortering, overzichtelijke website. Een aanrader !

Zou het niet weten

Pluspunten

Pluspunten

goede product info inclusief reviews, zowel positief en negatief, goede samenvatting, en snelle levering!

classificeren naar gebruik?? bv een printer voor huis-tuin en keuken gebruik, klein zakelijk gebruik, etc.......

Pluspunten

Duidelijke website, snelle afhandeling van de bestelling en bezorging. Klasse.

Pluspunten

correcte service en ruime sortering.

zou het niet weten

Pluspunten

Printershop doet wat het beloofd. Vandaag besteld, morgen bezorgd. Vanaf de bestelling wordt de hele bezorging via e-mails keurig begeleid. Super!

Pluspunten

je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Nog nooit meegemaakt dit. werkelijk subliem Of het apparaat naar wens is weet ik nog niet, nog niet uitgepakt nl. Maar dat over het bestellen en leveren moest ik even kwijt

Pluspunten

Ideaal dat je 's avonds kan laten bezorgen

Coop supermarkt als afhaalpunt

Pluspunten

Snelle adequate levering met duidelijke informatie over stand van zaken van de bestelling/ levering/ betaling.

N.v.t.

Pluspunten

Tijd van leveren zou iets specifieker kunnen zijn

Pluspunten

Vlotte levering prettig geholpen bij mijn vrage. Top.

Pluspunten

correct en op tijd gelverd

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

het eerste pakje, de toner en het papier werd bij mijn beganegrond buren afgeleverd- ptt te lui om de lift te nemen en te sjouwen, -- ik was zeker thuis....--- de benedenburen moesten er nb voor tekenen! Maar inderdaad.... de volgende dag aangekomen. het tweede pakje, de printer ....... daar kan ik niks over zeggen, want dat is er nu,,,, zaterdag in a.dam, niet geleverd, maandagavond over ptt gebeld, geklaagd ,niet geleverd, dinsdagavond nog steeds ergens????? maar niet onderweg, langzamerhand ben ik bang dat het pakje niet meer helemaal heel is... Tot nu toe is de printer dus gewoon niet geleverd. Desondanks geloof ik dat jullie het opgestuurd hebben.

Doe geen zaken met POST NL voor pakjes als je naar amsterdam wilt sturen. bijvoorbeeld DHL werkt stukken beter.

Pluspunten

Alles tot nu toe. Is mijn eerste aankoop en beslist niet de laatste.

Verbeterpunten zijn er niet. In ieder geval niet na deze eerste ervaring!!

Pluspunten

Pakketje was keurig binnen de opgegeven tijd.

Pluspunten

Van A tot Z zeer tevreden!!

Pluspunten

Veel keus op de overzichtelijke website met goede selectiemogelijkheden. Producten hebben soms meer gebruikersreviews dan de speciale reviewsites. Het hebben van fysieke winkels is ook een pre.

De popie-jopie toon, waarmee ze de klanten aanspreken in hun berichten mag wel iets minder van mij.