Pluspunten

alles eigenlijk wel en de snelle service

nee zo blijven

Pluspunten

Snelle levering , goede en duidelijke informatie , ook per mail. Kortom heel tevreden!!

Pluspunten

Goede ondersteuning, goedkoop en ontzettend snelle levering. Daarbij ook een fijne oude hoogte houden via berichten. Ik ben tevreden!

geen

Pluspunten

Duidelijk, snel

Pluspunten

Top service, vlotte afhandeling. Je word keurig op de hoogte gehouden van de verzend status. Goede en duidelijke website. Zeer zeker voor herhaling vatbaar, wat betreft het bestelling van cartridges voor de printer zeker. Voor andere dingen (nog) geen ervaring.

zou het zo niet weten.

Pluspunten

Prima en duidelijke website, produkten gemakkelijk te vinden, met duidelijke uitleg en beoordeling. Uitstekend op de hoogte gehouden van moment van bestellen t/m verzenden.

Pluspunten

Perfect en correct

Pluspunten

Prima en zeer snelle verzorging van de bestelling.

Pluspunten

supersnelle bezorging, zelfs op zondag! veel reviews op de site die duidelijk te lezen zijn door de rode en groene plus/min tekens mogelijkheid om snel te deduceren wat je nodig hebt door oa prijs in te kunnen stellen

geen

Pluspunten

Ik geef deze webshop 4 sterren. Het product werd keurig op tijd geleverd. Coolblue is voor ons zeker een aanrader voor anderen. Wij hebben al diverse producten afgenomen bij Coolblue en helemaal geen problemen gehad. Echt TOP.

Pluspunten

Vlotte levering. Geen problemen. Goede E-mail ondersteuning.

Pluspunten

Snel,accuraat en via mail word je prima op de hoogte van de voortgang van je bestelling gehouden

Ik zou het niet weten!

Pluspunten

- prima productinformatie -scherpe prijs - super snelle verzending + het daarbij behorende goed te volgen traject. - 's avonds 23.00 uur besteld, volgende morgen om 10.30 afgeleverd

geen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, goede service en bereikbaarheid.

Pluspunten

1-Goede producten 2-Komen hun beloftes na 3-Snelle levering Wat moet ik hier nog aan toevoegen, deze drie punten zijn voldoende

Pluspunten

Snelle levering - pakket te volgen - Keurig afgeleverd verpakt en goede service. Ik had pakket dringend nodig zat zonder inkt. Ook de prijs is prima. En zeker ook de service gratis verzenden.

Via postNL zeggen aangeboden op maandag te leveren maar ik was er niet maar ook geen briefje in de bus of bij de buren afgegeven. Daarna werd er een tijd doorgegeven die ik ook niet kon (Ben zelf koerier) moest ineens weg. Maar kon de tijd moeilijk veranderen en dit ging helaas moeizaam. Gelukkig hebben op dinsdag mijn buren het aangenomen.

Pluspunten

's avonds bestelt, volgende dag in huis! snel en accuraat. info per mail m.b.t factuur, verzending, track en trace ed.

Meerdere formaten dozen voor verzending hanteren, qua breedte paste de inhoud prima, in de lengte twee keer te groot, opgevuld met "luchtkussens". Met andere woorden een veel te grote doos voor de verzending.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de levering.

Pluspunten

Snelle bezorging.

Pluspunten

Printer besteld en volgende dag supersnel geleverd. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

Super snelle bezorging en een mooie overzichtelijk website. Het is makkelijk om verschillende producten te verbeteren en handig dat over elk product een filmpje met informatie te zien is.

Pluspunten

goed bedrijf