Pluspunten

Snelle levering, zelfs op zondag! De website is duidelijk en overzichtelijk. Dankzij de keuzehulp had ik zo de beste printer voor mijn situatie gevonden.

Pluspunten

Snelle en juiste levering. Coolblue houdt je goed op de hoogte over de levering, de facturing én alles wat er verder nog bij komt kijken. En dat alles met een leuke twist in de wijze waarop zij dat met de klant communiceren. Dat kan ik waarderen!

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke communicatie.

Pluspunten

Snel duidelijk en overzichtelijk

Scherpere prijzen

Pluspunten

Goede en snelle levering

?

Pluspunten

Altijd nette en snelle levering

Top ga zo door

Pluspunten

Vorige printer hield er plotseling mee op. Snel op zoek gegaan naar een nieuwe printer - en gevonden. Bestellen bij Cool Blue was super simpel en zelfs op de late avond kreeg ik al melding dat mijn printer klaar stond voor verzending. Ik kon het zelf niet sneller shoppen in een gewone winkel.

Pluspunten

Duidelijke webshop en de volgendedag al in huis

Ga zo door

Pluspunten

Boter bij de vis. Snelle en correcte levering

Ik zie vooralsnog geen verbeterpunten. De levering is binnen 24 uur en daarom ook een 10 beoordeling.

Pluspunten

Aflevering zoals beloofd, s'avonds om 22.45 besteld en ik had het de volgende dag binnen. werd zelfs door het bezorgbedrijf op de hoogte gesteld hoe laat men er zou zijn binnen een marge van 2 uur. Kortom, ik ben zeer tevreden!!!

n.v.t

Pluspunten

Duidelijke website, goede bestelservice, gratis verzending en binnen twee dagen na de online bestelling het product in huis. Aantrekkelijke prijzen.

Iets meer kortingsacties indien mogelijk, niet alleen met de "blauwe dagen". Bijv. met vouchers.

Pluspunten

Het is goed verzorgd door Coolblue ik raad het iedereen aan, en snel bezorgd. dat is ook een plus punt.

Pluspunten

Snel & goedkoop. Doet wat het beloofd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Printer was waarschijnlijk bestemd voor mvr Shakila Dhauntel, zoals op retour formulier staat vermeld. Volgens mij was de printer niet helemaal nieuw, gezien de verpakking. Geen instructie boekje geen gebruikers handleiding. Pak Yellow papier gescheurd, velletjes beschadigd. CD zat in een enveloppe en niet in de originele verpakking .Cartridges waren open en beschermfolie lag er naast. Al met al een miskleun. Doos terug gestuurd en op blz 2 retour formulier onze bank rekening vermeld, dus niet het geld terugsturen naar Shakila Dhauntal.

Pluspunten

afspraken komen ze na

Pluspunten

Printer besteld laat op een zondagavond en de volgende dag in de middag al geleverd. Keurig verlopen volgens toezegging op de site.

Lastig blijft de algemene levertijd indicatie van ergens tussen 13.00 en 18.00. Het zou mooi zijn als dat op een uur nauwkeurig zou kunnen.

Pluspunten

Zeer vriendelijke en snelle service. Goede website en zeer snelle levering

Bij de productomschrijving van printers zou meer informatie gezet kunnen worden over de comptabiliteit met Apples laptops/computers. Deze was in het geval van de HP printer niet helemaal accuraat.

Pluspunten

Goede en duidelijk website en indien er vragen of opmerkingen zijn is er een prompt en correct antwoord Retourneren van artikel ook zonder problemen geregeld..

Pluspunten

Mooi aanbod. Goeie website. Goeie prijs. Snelle levering. Helemaal goed :)

Pluspunten

Super snelle levering, zelfs op zondag. Op zaterdag middag bestelling gedaan en de zondag daarna al geleverd. Oh ja ook nog eens de beste prijs.

Pluspunten

Prima aanbod en erg goede informatie over de voortgang van de bestelling.

De aardige geste om de bezorger de groeten te doen werd niet helemaal begrepen door de bezorger. Hij (geen nederlander) werd een beetje onzeker, maar de geste blijft leuk en aardig.