Pluspunten

Ik heb al vele bestellingen gedaan bij coolbleu nog nooit een negatieve ervaring ondervonden. Levering, garantie en assortiment allemaal top. Ik raad iedereen aan zaken te doen met coolbleu.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit-verhouding

Probeer te voorkomen dat jullie té Popie-Jopie-achtig worden.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

Ruime selectie en goed overzicht van printers met mogelijkheid van vergelijk. Zo tot goede keuze gekomen van geschikte printer voor beste prijs.

Pluspunten

Super snelle levering van mijn printer. Om 23:35 bested de volgende dag om 10:00 uur binnen Kortom helemaal TOP

Wel jammer dat een paar dagen later bij mijn volgende bestelling een folder meegestuurd wordt waar dezelfde printer 10,- euro goedkoper is!

Pluspunten

Overzichtelijke site, duidelijk. Afspraken worden goed nagekomen. Leuke humor!

Pluspunten

Voordelig en snelle bezorging

Vetvoet zou plaats vinden op do av tussen 18.00 en21.30 werd toch smiddags bezorgd terwijl ik er niet was is aam buren overkant vann straat gegeven

Pluspunten

Ik heb in een aantal landen binnen en buiten Europa gewoond en derhalve daar ook zaken via internet besteld. Nog nooit eerder heb ik zo'n uitmuntende service ervaren als welke ik bij Coolblue heb gehad. Vanaf nu zal ik altijd eerst onderzoeken of hetgeen ik wil bestellen via Coolblue geleverd kan worden. Werkelijk super jullie systeem van leveren!

Pluspunten

Prima! Conform belofte volgende dag geleverd. Geen opmerkingen. Tot nu toe geen problemen gehad.

Pluspunten

Mooie snelle levering in een hele leuke grappige doos. Even een lach momentje gehad! Netjes verpakt! Het bestellen gaat ook erg gemakkelijk en simpel.

Pluspunten

Ik lees altijd reviews, maar neem nooit de tijd om deze zelf te schrijven. Bij deze maak ik een uitzondering, want ik heb nog nooit zulke goede service meegemaakt. Ik had een vraag over een product gesteld aan de klantenservice via Twitter en kreeg binnen 30 minuten een antwoord. De bestelling op de site zelf verloopt zonder enige moeite en wanneer je op de bevestigingsmail van je bestelling wacht, kun je de wachttherapie uitproberen. Ik vind dit erg goed en leuk ingespeeld op de klant. Je krijgt na uiterlijk 2 minuten je bevestiging via email en je wordt vervolgens ontzettend goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je bestelling. Ik vind dit absoluut een tien waard, en dat is een cijfer dat ik slechts in uitzonderlijke situaties geef.

Geen verbeterpunten. Ga vooral door met deze uitstekende klantenservice!

Pluspunten

Rente snelle levering

Pluspunten

SNel en compleet. Helemaal goed

Pluspunten

Bijzonder vriendelijk te woord gestaan en een zeer vlotte levering

Probeer eens wat aan de parkeer ruimte te doen op de gustav mahler laan. Ik weet het groot probleem daan i.v.m de nieuwbouw tegenover.

Pluspunten

top super snel geleverd

Pluspunten

Makkelijke site Geen verzendkosten Verzendenafspraak op dinsdag en donderdag

Pluspunten

duidelijke website. zowel op laptop als tablet of smartphone. Keuze maken op laptop, artikel in boodschappen mandje zetten en dan switchen naar smartphone met de app van je bankier ook direct te kunnen betalen... De boodschappen mand loopt op elk apparaat synchroon... Na bestelling meteen duidelijkheid over inpakken, verzending en levering... kan naar mijn idee niet veel beter meer worden... echt goede ervaringen met de vele shops van coolblue. ook als er onverhoopt iets met het product is...

?

Pluspunten

Printer op zaterdag besteld en maandagmiddag in huis. Printer zat in een keurige doos en onbeschadigd. Coolbleu komt keurig de afspraken na. Een vertrouwd adres om bestellingen te doen.

Pluspunten

Op de hoogte houden states bestelling.

Ga zo door !!!

Pluspunten

super snel geleverd en goed verpakt

ik zou niet weten of dit nog verder verbeterd kan worden. 100% of perfect, meer is er niet. Ga zo door!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie via Facebook

Levering zou 2 dagen geleden binnen zijn. Is nu nog niet het geval. Dat ondanks snelle reactie via Facebook

Pluspunten

levering = zoals op de site wordt beloofd: volgende dag Goed inzicht in afleverdata en tijdstip