Pluspunten

Door toedoen van PostNL raakte mijn pakketje zoek. Ik kreeg meteen een mailtje van Coolblue om de zaak zo snel mogelijk af te handelen, daarna ging het een beetje mis. Het nieuwe pakketje werd niet verstuurd en ik moest er achteraan bellen. Zelf de beste maakt weleens een foutje. Coolblue zou Coolblue niet zijn als ze niet een goeie oplossing zouden hebben. Al met al ben ik weer zeer tevreden!

Pluspunten

handige verpakking- gemakkelijk uitpakken zeer snelle levering

Een Nederlandstalige handleiding voor het in elkaar zetten Te snel om een beoordeling vragen, na 1 dag weet ik nog niet of de printer in het gebruik bevalt.

Pluspunten

Door de uitgebreide vergelijkingen heb ik snel een keuze kunnen maken. De beoordelingen van andere kopers was hierbij doorslaggevend. Ik vond het ook heel fijn dat men bij iedere printer gelijk kon zien welke toners en prijs erbij hoorden. Bestelling plaatsen was gemakkelijk. Een echte service hierbij was een keuze in afleverdata.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van het verloop van de verzending. Zeer goed verpakt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Donderdag een USB kabel besteld en zaterdag ontvangen, ook een printer Canon Pixma MG7150 zwart besteld zou ook zaterdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur geleverd worden , niet dus , toen maandag tot 18.00 uur weer niets ontvangen

Pluspunten

lekkere vlotte bezorging en met een telefoontje vooraf met een vraag over de printer direct goed geholpen en dus snel de printer besteld, levering in één dag, uitstekend.vooraf

Pluspunten

Nog nooit eerder zoon snelle levering gehad, avonds 2300: uur bestelt en de volgen de dag om 15:30 geleverd. Geweldig.

Geen.

Pluspunten

Gratis levering op afspraak. Op tijd geleverd. Gratis levering

Pluspunten

goede, duidelijke manier van communiceren over bestelling en bezorging, heel prettig om zo aankopen te doen!!

Pluspunten

Pluspunten

Status meldingen en snelle levering

Pluspunten

jullie doen wat jullie beloven. snelle levering en accuraat mooie organisatie hebben jullie

Pluspunten

Duidelijk goedkoop Snel etc....

Ik zou geen verbeterpunten kunnen verzinnen, helaas.... :)

Pluspunten

Goede service, snelle levering, vriendelijke mensen. Je koopt bij mensen, niet bij een site.

Bij de after sales actie beter opletten. Geen printer kabel aanbevelen voor een printer die geen USB poort heeft.

Pluspunten

Snelle levering, met veel bezorgopties en overzichtelijke website

Pluspunten

positieve punten. fijn op tijd bestelling. alles verliep vlekkeloos, doorgegeven aan bekenden.

herhaalde malen moeten bellen, om door te komen vond ik niet prettig, en kost ook veel geld dat wachten voor doorverbinding

Pluspunten

* Uitgebreide productinfo. * Goede mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken. * Verhelderend filmpje over (werking van) product.

Pluspunten

snelle levering, duidelijkheid over waar en hoe over het leveringproces