Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijs.

Pluspunten

snelle correcte levering

geen

Pluspunten

Een goeie Side alles makkelijk te vinden,goede service en zeer zeker de bezorging is perfect .

Pluspunten

Snelle levertijd Correcte levering Gunstigge prijs

Pluspunten

zeer snelle levering goede informatie betreft de bestelling

Pluspunten

Snelle levering, prima prijs.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Goed bedrijf met snelle levering.

Bedrijven op factuur laten kopen.

Pluspunten

Zeer snelle aflevering, de volgende dag al en verpakt in een keurig verzorgd pakket. Tot dusverre werkt de printer naar tevredenheid. Een en al lof over dit online bedrijf.

Kan er geen bedenken dus, geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- -ruime keuze -snelle levering

-helaas doet de printer het niet! 2x met de help desk gebeld totaal ruim 3 uur met de helpdesk aan de telefoon gezeten.(a 0,10 euro per minuut)wel goed geholpen aan de telefoon van de help desk maar de printer doet het niet omdat de wifi van de printer waarschijnlijk kapot is. Dit betekend veel tijd verspild door eerst zelf uit te zoeken wat er mis is en daarna samen met de help desk En vrijdag omdat er dan een andere printer word bezorgd waarbij ik thuis moet zijn omdat de printer omgeruild moet worden . In het totaal heeft mij dit 6 uur gekost plus de telefoon kosten! -Betere kwaliteits controle!

Pluspunten

Op Tijd Voortgang van de bestelling per mail/sms

Pluspunten

Snelle bezorging Prima verpakking

Pluspunten

- snelheid van levering - informeren van de klant over de status van de order - videopresentaties over artikelen

Pluspunten

Super snelle levering! Ben erg blij met mijn aankoop!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wordt goed op de hoogte gehouden via de mail over het inpakken en verzenden.

Ik heb twee HP printers besteld tegelijker tijd, echter zijn dit twee aparte verzendingen geworden wat resulteerd dat ik de ene binnen 24 uur geleverd had en de andere tot op heden (4 dagen verder) nog steeds niet geleverd is.

Pluspunten

Supersnelle levering , zoals altijd helemaal top

Pluspunten

Snel, correct en goed!

Pluspunten

Duidelijke en makkelijke internetsite. Mogelijkheid via Ideal te betalen en super snelle verzending en ontvangst.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending

PostNL biedt maar een keer aan, en bezorgt dan op afhaalpunt. Dit is volgens mij niet juist. Probeer eens bij Chain Logistics in Uden voor verzending van uw artikelen.

Pluspunten

ik heb op paas avond een printer besteld en evengoed de dag erna al binnen. Nog nooit zo snel meegemaakt end at op een feestdag!!!!

Pluspunten

Duidelijke site, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Snelle levering: ik plaatste mijn bestelling om 22.00 uur. De volgende dag had ik het pakje binnen.

Pluspunten

eenvoudige navigatie, overzichtelijke site, fris uiterlijk, zeer snelle levering, nette prijzen.

???

Pluspunten

Vlotte en correcte bezorging !!!

Pluspunten

Snele levering