Pluspunten

Geweldig efficiënt en netjes geregeld! Ik zal Uw bedrijf zeker verder aanbevelen.

Pluspunten

Zeer snelle levering (zoals ze beloven). Uitstekend leveringsproces met actuele informatie over de status. Goede service bij vragen en/of oplossen van problemen.

Pluspunten

-Supersnelle levering. Om 23:52u besteld (als test) en de volgende dag ook echt binnen gekregen zoals beloofd, -Scherpe prijzen, -Er wordt eerlijke voorraad aangegeven.

Pluspunten

GUNSTIGE PRIJS, DAADWERKELIJKE SUPER SNELLE LEVERING, GOED VERPAKTE BESTELLING !! MAAR EEN WOORD GEWELDIG!!!

GEEN !!!!!!

Pluspunten

Snelheid

Pluspunten

de printer was de volgende dag geleverd en een duidelijke uit leg op de site hoe de printer werkt was de doorslag om hier de printer te kopen

geen

Pluspunten

In de avond een printer besteld en de volgende morgen om 10.00 geleverd. Werkt uitstekend!!

Pluspunten

Snelle en goede bezorging

Pluspunten

snelle en goede levering

Pluspunten

alles, vanaf bestelling via internet tot en met de levering de andere dag. En het apparaat werkt ook prima; De installatie is eenvoudig, zeer belangrijk voor mensen van mijn leeftijd (73).

Pluspunten

Vlotte levering en geweldig produkt

Pluspunten

inktcartridges en printer zijn na elkaar afgeleverd bij Formido Maastricht. Dus twee keer rijden, terwijl ik vroege levering (om 08.30 uur) medegedeeld heb gekregen