Pluspunten

Snelle bezorging, vriendelijke benadering, super service

Niks.

Geen kunnen ontdekken.

Pluspunten

Snel levering zoals op hun site is aangegeven Heel duidelijke communicatie via de mail

Pluspunten

Alleen maar positief, supersnelle leuke communicatie en levering!!

Pluspunten

gebruiksvriendelijke site, supersnelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding adequate manier van informeren over voortgang bestelling bezorging

Pluspunten

Snelle afhandeling bestelling en makkelijk proces

reparatietijd incl. analyse mag nog wat korter. Bovendien nadat een apparaat twee keer kort achter elkaar is terug gestuurd vanwege mankement.......stuur een ander deugdelijk apparaat. (wekt ergernis op zeker als je het dringend nodig hebt)

Pluspunten

in de avond op zondag besteld en de volgende dag al binnen

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Heldere uitleg en afspraken, je weet precies waar je aan toe bemt

GA ZO DOOR

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Zeer snelle levering, goede communicatie

Pluspunten

Prima product, prijs en levering

Pluspunten

veel op voorraad, goede service

niet meer met dynalogic werken!! jammer dat we niet onze levering de volgende dag hadden maar 3 dagen later. dat is de tweede slechte ervaring die we hebben met hun, toen ging het over een levering van een ander bedrijf. Erg onvriendelijke klant benadering, hebben er lak aan of de levering nog wel/of wanneer komt en dat gaat indirect ten kosten van jullie naam.

Pluspunten

Supertevreden zijn wij! Mooie, overzichtelijke website en een breed assortiment. De uitgebreide productomschrijvingen, voorzien van klantenreviews geven een compleet beeld. Helemaal top is de vlotte levering. Voor twaalf uur 's nacht besteld, de volgende dag in huis, plus per mail een duidelijke verslaggeving van de stand van de order. Een echte aanrader!

Pluspunten

contact van begin tot levering, eerste bedrijf wat doet wat het belooft.

geen

Pluspunten

prima bezorging xxxxx

Pluspunten

's-avonds voor 10 uur besteld en de volgende dag al in huis. Top!

geen

Pluspunten

Zoals altijd perfecte service en hoge lever snelheid. Ik heb de groeten aan de bezorger gedaan ;)

Pluspunten

Snel geleverd, goed assortiment. Betrouwbaar

Pluspunten

Zeer overzichtelijke vergelijkingssite voor stofzuigers Volgende dag al bezorgd klantenservice telefoonlijn gaf zelf aan dat ze het onverwacht heel druk hadden en dat de wachttijd meer dan 5 minuten was en dat je beter via facebook contact kon opnemen (we hebben zelf voor email gekozen). Snel antwoord (-per mail)

We hadden naast de stofzuiger ook meteen stofzuiger zakken besteld, die waren in een aparte doos geleverd. dat wisten we niet. dus moesten nog een keer terug naar het afhaalpunt Dus misschien een tip om aan te geven dat er één of meerdere pakketjes aankomen

Pluspunten

Binnen 24 uur thuisbezorgd, groot assortiment, heldere website

Geen, voldeed helemaal aan de verwachting

Pluspunten

Snel en goed

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, fijn dat het op een Zondag bezorgd kan worden. Dan ben ik meestal thuis.

Pluspunten

helder in vormgeving site en fysieke winkel. Duidelijke en directe communicatie via mail. Heel prettig om langs te kunnen in de winkel en persoonlijk contact te hebben, mensen die er werken zijn ongecompliceerd vriendelijk en behulpzaam, meedenkend en dat heb ik in meerdere gevallen gehad over de afgelopen 1,5 jaar dat ik bij Coolblue iets bestelde. Laatste koop van stofzuiger-benodigdheden, die niet geheel duidelijk waren door ouderdom type, kunnen retourneren in de winkel. En na overleg en hulp bij zoeken naar juiste product toch gevonden. Ja dat geeft een glimlach: ik ben zeer te spreken over Coolblue!

ik weet er geen! sorry;-)