Pluspunten

Levering keurig op tijd en precies zoals verwacht

Pluspunten

Super snel geleverd,volgende dag in huis!

Geen!

Pluspunten

As-zuiger karger AD 3 000 Werk na volle tevredenheid Geen stofwolken meer de kamer Zeer tevreden

Pluspunten

Stofzuiger om 23.00 uur besteld en idd de volgende dag om 15.00 uur bezorgd. Top service!

Pluspunten

Prima verzorgd. ' s middags besteld, volgende ochtend afgeleverd maar ben dat allang gewend en ook nog eens zonder bezorgkosten.

Pluspunten

Prima website Goede vergelijking door reviews en consumentenbond aanbevelingen erbij Zeer snelle service Prima communicatie over bestelling Goede voorwaarden Briljante merkbeleving, door mails, voorwaarden (daarom telt ook:), doos, acties etc.

Tot nu toe niet gevonden.

Pluspunten

Super service met levering op zondag. Order keurig geleverd op het beloofde moment. Mooie makkelijke site.

Zat een verkeerde factuur bij van iemand in Maastricht die een koffie automaat had besteld. Slordig

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

???? geen stofzuiger ontvangen...ik mag heb na een keer aanbieden ophalen bij het postkantoor....fijn !

Lijkt me wel duidelijk

Pluspunten

Goede overzichtelijke site, supersnelle levering en het is altijd lachen als je je pakket ontvangt. Ga zo door! Zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle levering, op afgesproken datum en tijdstip. Item was netjes en degelijk verpakt.

Pluspunten

Duidelijke info Snelle reactie

Mogelijkheid om aan te geven dat je het bestelde product ook zelf ergens wilt halen. Geen overlast voor de buren. Post NL gaf tijden aan die ons niet zo best uit kwamen.

Pluspunten

Goeie website vlotte service veel keus scherpe prijs

geen

Pluspunten

Duidelijk - prijstechnisch goed en snelle levering.

geen

Pluspunten

Coincidently I ordered our vacuum cleaner on a Sunday. I was not aware of the Sunday online purchase, next day delivery Indeed when i received an email my vacuum was on the road and was at the door on Monday, that man Monday all the beter. I wished all companies could delivery such efficiency. Super service = happy customer.

Pluspunten

S'avonds besteld, s'morgens al in huis.Perfect

Pluspunten

Levering op zondag!

Pluspunten

Dyson besteld op zaterdag, op zondag op tijd geleverd.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle goede levering

beloofde artikel voldoet niet aan de juiste kwaliteit heb een stofzuiger gekocht die ik de kliko in ga gooien Kan beter met de mond stofzuigen haal ik meer vuil van de grond als met dit prul ding. Jammer haal deze stofzuiger uit het assortiment heeft de volgende klant geen ellende op zijn hals

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de service van Cool Blue.

Pluspunten

snel, duidelijke site, gemakkelijk

beter aangeven dat de factuur uitgeprint dient te worden als garantie bewijs

Pluspunten

Prima service en super snel volgende keer koop ik zeker weer hier mijn spullen

Geen verbeter punten, precies zoals het zou moeten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zit al 4 dagen tewachten op de bezorgdienst

Pluspunten

Ze komen hun belofte zeker na. Snelle reactie en snelle levering. Prima product kwaliteit is op alle punten uitstekend. Pluim voor deze site. Gr J Dekker Grijpskerke

nvt