Pluspunten

snelle levering, direct contact mogelijk (zeldzaam voor een webwinkel), uitstekend aanbod

geen.

Pluspunten

S'avonds besteld en de volgende dag in huis. Volop keuze!

Pluspunten

Snelle levering van een super stofzuiger

Pluspunten

snel en goed geleverd

bij voorbaat aangeven wanneer er voor het pakket ondertekend moet worden. dan kan de klant zorgen dat iemand thuis is.

Pluspunten

Snelle levering smiddags besteld. s'avonds geleverd dat is echt super! Prima prijs. Goede klantenservice (handige chat)

De locatie update van de bezorger klopte niet. hij zat in zeeland volgens mijn pc terwijl hij voor mijn deur stond (rhoon). Is iets wat Dynalogic moet fixen niet coolblue

Pluspunten

Doen wat Ze zeggen en zeggen wat ze doeb

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb onlangs een "tweedekansje" gekocht en omdat er op de site stond dat ze gecontroleerd en nagekeken werden en dat er bij vermeld zou worden als er beschadigingen aan zouden zitten heb ik m maar besteld. Nou hij had beter "tweedehandsje" kunnen heten want deze stofzuiger had al heel wat meegemaakt. Het leek erop dat de vorige eigenaar er de straat mee gezogen had want er zaten behoorlijk wat krassen op de zuigmond. Hij zoog amper en nadat ik hem opengemaakt had heb ik eerst de boel vanbinnen maar eens schoongemaakt en de filters uitgeblazen, daarna deed hij het weer. Slechte levering, dit had ik nog niet eerder meegemaakt bij Coolblue

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

-GRATIS Bezorging binnen een dag -Goede vergelijking tussen soortgelijke producten en reviews -Groot assortiment

-Zelf je tijdstip kunnen plannen zou nog fijner zin. -Grotere korting voor de tweedehandsproducten. -De bestaande korting is niet aantrekkelijk genoeg om een tweedehands product te overwegen. Daarnaast wil ik ook weten waarom het ander product is teruggestuurd zodat ik kan beoordelen of de goedkopere prijs het waard is en of ik het tweedehands product daadwerkelijk wil.

Pluspunten

Mijn Huishoudhulp beveelde deze stofzuiger aan , zij vind hem Prima. Ik geef dus bij voorbaat een 8 !!

Wel meer dan 1 stofzak mee leveren . b.v. 5 stuks. Ik hoop er enkele nog te ontvangen Vr. Gr. Riek Pennings.

Pluspunten

Ik vond het handig dat de voor én nadelen van de stofzuigers op een rij stonden.

Niets specifieks.

Pluspunten

Ruime keuze en prettige prijzen. Vandaag besteld is inderdaad morgen thuis. Dit alles gecombineerd met gevoel voor humor dat begint bij het bestellen tot aan de ontvangst van mijn pakket. Erg prettig!

Pluspunten

Snel, duidelijk en aan te raden

Pluspunten

Erg duidelijke website, erg prettig gebruik maken van alle filter mogelijkheden om zo tot de juiste stofzuiger te komen! Tevens aanzienlijk goedkoper dan offline.

Toen ik ook een vriezer bestelde en de volledige bestelling op stofzuigerstore naam kwam, zorgde dit voor wat onduidelijkheid. Liever zou ik alles zien onder de vlag van coolblue in zo'n geval.

Pluspunten

1.Het artikel is goed verpakt. 2.Goede snelle levering. 3.Prijs kwaliteit goed. Ik werkelijk niets aan te merken op dit artikel en de levering.

Ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering, veel keus, ook levering bij afhaalpunt

Pluspunten

Supersnelle levering, in grote doos keurig verpakt, nieuw product. TOP!

Pluspunten

Goede informatie en goede levering

Pluspunten

Pluspunten

Supersnelle levering en goede verpakking.

Pluspunten

Overzichtelijk, vriendelijk, goede serive, snelle levering, klantenservice via de whatsapp!! Top!

Pluspunten

Echt een snelle levering. Heb vaker producten besteld en altijd de volgende dag geleverd.

Pluspunten

prima apparaat, prima levering

geen

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke site met handige zoekfilters.