Pluspunten

snelle service, daar houd ik van.

Pluspunten

Kan je van op aan

Pluspunten

Snelle levering, ook 's avonds. Dat kwam me erg goed uit, omdat ik een normaletijdenbaan heb.

Verkopen jullie geen losse USB-kabels, of kan ik die niet vinden?

Pluspunten

Goede verzending, factuur via email, prima mails van order geplaatst tot de verzendingsinformatie, goede verpakkingsmateriaal etc.

Ik zou het echt niet weten!

Pluspunten

Nexus 9 in pre-order besteld en rond verwachte leverdatum geleverd. Zeer snelle beantwoording bij vragen, ook buiten kantoortijden.

Bijbesteld accessoire was niet tijdig leverbaar. Kan gebeuren, maar de automatische communicatie hierover verliep verwarrend. Eerst een e-mail ontvangen dat gehele bestelling niet kon worden geleverd. Later bleek dat tablet wel op tijd kon worden geleverd en dat alleen accessoire in na-zending bleef staan. Rechtstreekse communicatie met Tabletcenter.nl verliep wel zeer snel. E-mail werd ook in het weekend in zeer korte tijd beantwoord.

Pluspunten

Snelle levering, gunstig geprijsd.

Pluspunten

Snelle verzending, goede communicatie, grote betrouwbaarheid

Pluspunten

Altijd goed op de hoogte van de status. Levering netjes binnen geplande tijd. Service op en top!

Ik heb werkelijk geen idee :-)

Pluspunten

supersnel geleverd (bizar snel). alles volgens afspraak, goed verpakt. en een prettige website, goed zoeken en vinden!

geen

Pluspunten

Snelle levering van Coolblue/Tabletcenter uit, alles in perfecte staat.

Voor de zondag levering misschien naar iets anders uitkijken dan Postnl. Deze hebben het pakketje niet op zondag geleverd. Ik heb wel een mail gekregen op zondag om 14.14 uur dat ik niet thuis was. Maar ze zijn gewoon niet geweest, ik was thuis.

Pluspunten

De snelle levering en ook nog op zondag.

Pluspunten

snel, duidelijk.

Pluspunten

Was niet geheel voorradig, maar wordt netjes gemaild en snel opgelost

Pluspunten

Duidelijke website met heldere ondersteuning in het kiezen. Snelle levering. Bestelling de volgende dag bij bestellingen tot middernacht!

Verbeteren? Da's lastig, of ze moeten de prijzen halveren :-)

Pluspunten

Duidelijke website, snelle verzending, uitstekend product. Dus: alleen maar positieve punten!

Pluspunten

Ik ben uiterst tevreden snelle levering , goede feetback,

Pluspunten

- Telefonische bereikbaarheid - Klantvriendelijke telefonische benadering Coolblue - Klantvriendelijke benadering in winkel locatie Utrecht - Goede terugkoppeling status levering - Snelheid Levering - Ophaalmogelijkheid bij afgifte- locatie Bovenstaande punten zijn een voorbeeld voor iedere webwinkel en gebaseerd op ervaringen zomer/najaar 2014

- leveringsmogelijkheid op zondag is wel zeer klantvriendelijk, maar principieel niet aan mij besteed.

Pluspunten

betrouwbaar zeer snelle verzending en prima artikelen

het is al top

Pluspunten

Uitstekend product de Samsung Galaxy Tab S cover en zeer snelle levering (binnen 20 uur).

Pluspunten

Snelheid van levering Prijs Keurig netjes binnen 4 uur teruggebeld door vriendelijke medewerkster

- niet nagegaan of SIMkaart wel juiste afmeting had( nu zelf geregeld met Vodafone)

Pluspunten

Scherpe prijs, snelle levertijd, viel alleen niet binnen de gestelde tijd voor die dag

Pluspunten

Makkelijk bestelproces en snelle levering.

Geen!

Pluspunten

Goede informatie snelle levering

Pluspunten

Goedkoop, maakt belofte waar ,Gratis verzending Prima webshop. Zeker een aanrader.