Pluspunten

Snelle services, goed informatie over het product. Verzending in goede verpakking

Mogelijk een andere aflever bedrijf. voor de zoveelste keer houd POSTNL zich niet aan de door hun afgegeven tijden van afleveren ondanks dat deze ruim (POSTNL eigen afgegeven tijden) weet POSTNL toch nog zich daar niet aan te houden. Het gevolg is dat je product de volgende dag in huis hebt. Als aangegeven wordt tussen 13:30 en 15:30 dan probeer ik dit te regelen, maar het wordt moeilijk als postnl het pakket dan om 11:30 probeert aan te bieden. Ik zou zeggen kijk uit naar een andere bezorgdienst. Er zijn er die op half uur nauwkeurig kunnen aangeven wanneer ze langs komen en zich daar aan houden.

Pluspunten

Pluspunten

Snel en betrouwbare info

Pluspunten

Snelle levering, voldoende updates over status levering, afspraak = afspraak prijs/kwaliteit verhouding geleverd product prima

Pluspunten

Pluspunten

Het contact met Coolblue is altijd snel en eerlijk. Ik vind het fijn dat je ze via diverse Social Media kanalen kan bereiken en dat je binnen een half uur antwoord op je vraag krijgt. De snelle bezorging is ideaal en de mogelijkheid om het dezelfde dag te laten bezorgen is super. Werkt echt geweldig!

De doos waarin de tablet bezorgd werd was vele malen groter dan de doos van de tablet zelf.

Pluspunten

Supersnelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Snel en correct afgehandeld. Echt TOP

Pluspunten

snelle levering, overzichtelijke site. Goede kwaliteits artikelen.

geen

Pluspunten

Snelle en duidelijke levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aantrekkelijke aanbiedingen.

Beste mensen, Ná mijn bestelling (30/5) werd mij toegezegd dat mijn tablet (ordernummer 17076711) de volgende ochtend vanaf 8.30 uur tot 10.30 uur zou worden afgeleverd..'t werd 21.28 uur! Ik heb twee keer contact opgenomen met jullie service-afdeling (prettige behandeling) en kreeg de tweede keer een waardecheque van € 10 toegestuurd. Prima, maar het is nu al de tweede keer dat mijn bestelling (o.a.wasmachine) dat er niet conform afspraak afgeleverd wordt.En alleen met een 'oplossing' in de vorm van een doos Ariel-wastabs en een waardebon verbeter je je 'Coolblue-imago' niet.. Ik zie graag jullie reactie. Met vriendelijke groet, Ruud Wijnveldt Mob.: 06-55884491 PS. Ik had 't ook op prijs gesteld als er van jullie kant één telefoontje op maandagavond jl. was gekomen met de vraag of 't alsnog in orde was gekomen..

Pluspunten

Snelle levering en volgens afspraak Alle producten in een keer

er was alleen een kleur op voorraad.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Ook op zondag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

Sommige producten zouden wat goedkoper mogen.

Pluspunten

Mooie aanbieding, vlot geleverd.

Pluspunten

Goede service, zelfs mogelijk om het pakketje dezelfde dag nog te ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

top

Pluspunten

Snelle en vlekkeloze levering, snelle klantenservice

Pluspunten

Veel keus en snel geleverd.