Pluspunten

Super snelle aflevering!! Na de tweede keer besteld te hebben.

Eerste keer besteld. Hierna een bevestigingsmail ontvangen dat deze geplaatst is. Nadien niets meer vernomen. Gebeld met de klantenservice, blijkt dat de fout bij de bank via DigiD niet goed is gegaan. Zonder dat ik op de hoogte ben gebracht is de bestelling geannuleerd. De call- medewerker heeft per direct een bevestigingsmail van de annulering verstuurd en een excuus aangeboden (dit laatste zie ik weer als een compliment aan de medewerker!).

Pluspunten

ik ben heel tevreden, binnen een dag had ik mijn tablet en omdat ik zelf de verkeerde hoes had gekozen en dat had gemeld bij jullie,hoef ik die niet eens terug te sturen maar krijg wel t geld terug. Super service dus.

Pluspunten

Duidelijk, mailtjes als de status verandert en een mail met het track en trace nummer. Dikke pluim!

Pluspunten

geheel tevreden over de aankoopvan mijn tablehten de asseswares ,en ook de snellen levertijd .

U hat er wel bij kunnen vermelden dat ik 50 uero terug kon krijgen op mijn tableht ./

Pluspunten

Zeer goede service, goed product geleverd gekregen voor een goede prijs! Helemaal top!

Pluspunten

Super snelle afhandeling ,besteld vrijdag om 2100 uur en bezorgt zaterdag 1300 uur goede overzichtelijke site ,,alle mededelingen meteen per E-mail .en kwa prijs ook nog goedkoper dan ergens anders ,ben super tevreden

Pluspunten

Via je mailbox wordt je heel goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelde artikel. De levering was supersnel. Al met al zeer tevreden!

Pluspunten

Gewoon top. Ipad besteld en werd meteen gebeld voor leveringsafspraak. Ipad werd keurig volgens afgesproken tijd geleverd en juiste simkaart zat er ook bij. Top dus.

Geen.

Pluspunten

zeer vriendelijke klantenservice,en snelle bezorging 100%

Pluspunten

snelle levering,

Pluspunten

Ideaal om het zo te kunnen regelen. Mooi om het vervolg te kunnen inzien en volgen. ook fijn om ongeveer de tijd van bestelling te kunnen zien

De bezorgtijd misschien iets ruimer nemen. Er stond tussen 14 en 16 uur maar het was 17 uur.

Pluspunten

Snelle levering Goede verpakking Product voldoet aan de beschrijving

Een gebruikershandleiding zou fijn geweest zijn.

Pluspunten

jullie zijn perfect

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede producten

Past niet helemaal lekker de kap is iets te klein.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

GEEN SMS STUREN OM 23U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik werd er wakker van!!!

Pluspunten

Prima site en service. Vanaf het moment dat je het product hebt besteld wordt je de hele tijd op de hoogte gehouden. Eerst een sms en dan wel 5 mails met de status van je product pus nog een waarde bon van 5 euro. Prima service doen precies dat wat ze beloven.

Als de service zo blijft is en blijft het een van de betere shops. Maar moeten het nu echt zo veel verschillende schops zijn ??.

Pluspunten

gebruiksvriendelijke site, snelle betrouwbare levering. Vooral de adviezen wanneer eenmaal de bestelling is geplaatst en het wachten begint zorgen voor een glimlach.

n.v.t.

Pluspunten

Tablet zondagmiddag besteld, volgende dag rond 09:00 in huis! Dat is supersnel! De webshop verdient daarom dan ook 5 sterren.

Pluspunten

telefonisch contact duurt erg lang voor je iemand aan de telefoon hebt

Pluspunten

Duidelijke site, snelle bezorging, fijne service, geweldig intacte producten altijd, nooit deuken in de doos of kapotte verpakkingen

Prijs is 9\10 keer hoger dan de concurrent.

Pluspunten

Snelle levering, prima service

De info bij de tracker van het pakket werkt niet helemaal. Aan mij werd vermeld dat ik ipv zaterdag (1 dag na bestelling) de bestelling maandag zou ontvangen. Toch werd het pakket op zaterdag bezorgd en was ik blij dat ik thuis was.

Pluspunten

Snelle en corecte levering