Pluspunten

snelle service en alles duidelijk

Pluspunten

Hele snelle levering, keurig verpakt en ben zeer tevreden met het product zelf !!

geen. aanrader om hier te kopen

Pluspunten

Snelle levering, duidelijkheid levering, product goed verpakt

Overzicht website duidelijker

Pluspunten

Tja, 100 procent tevreden. Zowel het product, de verpakking en de levering.

Ga zo door!!!

Pluspunten

Pluspunten

Assortiment de keuze is voldoende en bestelproces zijn prima geregeld,.ook het bezorgproces is prima. Ik geef dit bedrijf 5 sterren. Vr,groet J wonnink Leuvenheim gld

geen

Pluspunten

Goede service en uiterst snelle levering!

NVT

Pluspunten

Niets op aan te merken. Levering super verlopen. Echte aanrader.

Zou op moment niet weten

Pluspunten

Prima bedrijf geen op- of aanmerkingen.

Geen.

Pluspunten

Ik heb dit product bij coolbleu besteld 1 hij was de goedkoopste 2 ik heb al eerder wat besteld zonder problemen, goede service, en corr. afhandeling

Ik weet niet wat er is bij mij niets verkeerd gegaan ,en vlugger kan niet vandaag bestellen en morgen ook echt in huis.

Pluspunten

Goede vergelijkbare producten Via videofilmpje extra relevante informatie Snelle levering

Pluspunten

De snelheid van bezorgen was ongelofelijk snel!! Zeer goed verpakt.

Niets

Pluspunten

Vlotte levering

Prachtige website

Pluspunten

's Avonds besteld, de volgende dag in huis. Alles zeer correct en vlot afgehandeld. Kom hier zeker terug.

Pluspunten

Prima service en zeer snel

Pluspunten

super snelle levering! echt voor 23;59 besteld en de volgende dag in huis. keurig in een doosje.

ik zou het niet kunnen bedenken...

Pluspunten

Fantastisch hele snelle levering!

Pluspunten

snel geleverd volgens toezeggingen s'avonds besteld en volgende middag om 17.00 af geleverd

Pluspunten

Snelle levering, zonder verzendkosten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Supersnelle, correcte en complete levering. Zondagavond besteld, maandag in huis. Keurig voorzien van de nodige mails, waardoor je prima op de hoogte bent. Top dus!!!

Pluspunten

ben zeer tevreden s'morgens ipad besteld. en s avonds om 19.00 uur binnen in goede staat.

Pluspunten

Supersnelle levering! Netjes verpakt. Helemaal blij!

Pluspunten

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 besteld en binnen een dag in huis. Deze tablet met hoge resolutie was goed beoordeeld door onder meer de Consumentengids en werd grotendeels opgeladen geleverd, dus direct aan de slag. Vertrouwde Samsung kwaliteit voor een relatief lage prijs. Via bol.com nog een screen protector, pennetje en cover erbij gekocht, ook binnen een dag binnen. Tablet via track and trace van Post.nl aangekondigd en keurig op tijd geleverd, rest kon door de brievenbus. Webshops zijn door hun enorme assortiment en goede service voor dit soort producten onverslaanbaar. Daar ga je de binnenstad niet meer voor in.

Ik zou niet weten hoe het nog beter kan. Een tablet is gebruikersvriendelijk, het wijst zich allemaal vanzelf, als je het wachtwoord van je wifi en je e-mail voorhanden hebt.

Pluspunten

Snelle correcte levering, kenmerk van goede webshop!