Pluspunten

Snelle levering die goed te volgen in.

Pluspunten

Prima order-bestel en afleverproces. Snelle levering.

Kan ik niet bedenken.

Pluspunten

Makkelijke site, goede verpakking en snelle bezorging.

Net

Pluspunten

Snelle service,voor 23.59 uur bestellen wordt de volgende dag bezorgd. Erg fijn en betrouwbaar.

Had me tot 2 keer beloofd terug te bellen/mailen helaas is dat niet gebeurd. Hier blijft jullie in gebreken wat erg jammer is. Je krijgt dan het gevoel niet serieus genomen te worden. Ging om een artikel die zowel op de Tabletcenter als op de shop Iculture.nl wordt aangeboden, echter de ene is 50 euro en de ander 30 euro. Gevraagd hoe dat nou kan? Ook administratief was dat moeilijk te verwerken??? Vandaag iemand voor de 3e keer gesproken en die zou het oplossen, nu even afwachten maar.

Pluspunten

Zeer goede prijs kwaliteitverhouding. Super snelle levering. Mede dankzij Post NL

Zou tot heden niet weten welke.

Pluspunten

Verzending is snel en wordt prima gecommuniceerd.

Pluspunten

Kan bestellen zonder alle poespas van inloggen en wachtwoorden.!!!!!!! Ook vlotte levering.

Pluspunten

snel en acuraat

geen

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling geleverd wordt

Pluspunten

Super goede service en zeer goede klantvriendelijkheid

Pluspunten

Snelheid van afhandelen bestelling. Informatie ontvangen van helpdesk zeer goed Ter zake kundig bij alle vragen.

Post verzending niet goed. De helle dag zitten wachten, maar geen man/vrouw gezien of gehoord van Post.nl Wel een email ontvangen dat men aangebeld had. Maar u kunt hier weinig tot niets aan doen. Dus u treft geen blaam.

Pluspunten

Pluspunten

Correct en snel

Pluspunten

snelle levering nette prijzen verpakking en verzend informatie prima (niet het goedkoopste) maar voor snelle en nette levering mag wat meer betaald worden

niet het goedkoopste

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede klantenservice, vriendelijk, geduldig en goede kennis van de producten.

Er wordt meerdere malen, zowel op de website als bij telefonische navraag, levering de volgende dag beloofd. Daarna krijg je van PostNL een bericht dat de levering pas 3 dagen later geschied. In de praktijk werd het pakket toch de volgende dag geleverd, maar op een heel andere tijd dan aangegeven. Niet handig om meerdere dagen thuis te moeten zijn voor een pakketje. Aangezien ervoor getekend moest worden, moest ik zorgen dat ik thuis was. Ik heb deze onhandigheid meteen gemeld, maar dit werd helaas niet adequaat opgelost. Nu kijken of de retourzending wel goed gaat....

Pluspunten

snelle levering leuke verpakking

Pluspunten

Snelle levering.

Opstarten was even moeilijk.

Pluspunten

Uitgezocht wat ik wilde hebben, een Asus tablet beschermkap, en zeer vlug ontvangen. het product is precies wat ik zocht. Past perfect. betaal wijze makkelijk. TOP

Pluspunten

was zeer tevreden met mijn aankoop, het was dan ook heel snel de andere dag al bij mij in de bus. heel netjes en zeer zorgvuldig verpakt. gewoon geweldig, heb er dan ook helemaal niets op aan te merken of comentaar

Pluspunten

Keurig afhandeling, Eigenlijk tevreden over alles tot en met de snelle levering

Pluspunten

Grote sortering en goede prijzen. De retourvoorwaarden zijn zeer klantvriendelijk. Zeer snelle levering. Melding wanneer je bestelling geleverd wordt is zeer prettig.

Pluspunten

Snelle levering. Van te voren een mail en sms met hoelaat de koerier er ongeveer is. Allemaal super goed geregeld.

Pluspunten

Zeer snelle levering, betrouwbaar