Pluspunten

Snelheid en komt professioneel over

Pluspunten

Geen moeilijke taal, lekker vlot, prima.

Pluspunten

snelle levering, als je je keuze hebt gemaakt. Makkelijk vergelijken

Pluspunten

Zeer snel, goed ingepakt, goede communicatie, aantrekkelijke website.

Pluspunten

prima op tijd geleverd!!!

Pluspunten

Snel, actueel (wat ik wilde, was nog niet in de winkel), goede website.

Pluspunten

Pluspunten

Communicatie over de order Ondersteunende filmpjes Snelle service Prijs/kwaliteit 'Klein binnen groot' gevoel Humor (verpakkingsmateriaal)

...geen...ik kan mij zo voorstellen dat je ook heel erg graag bij Coolblue wilt werken en onderdeel wilt zijn van de succesformule!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

gemakkelijk bestellen

pakket zou op dinsdag en donderdag gratis geleverd worden tussen 18:00 en 21:30. Dus dit aangevinkt. (kwam goed uit ivm werk) Alleen leveren ze dan het pakket nog in de middag, hadden ze tenminste geprobeerd. en dan komen de ze volgende dag natuurlijk weer smiddags.. Ik mailtje gestuurd met klacht, geven ze aan dat er binnen 4 uur reactie komt, dus NIET..!! tot op heden niets gehoord.! Dus erg blij met TNT ben ik niet..

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, Duidelijk online bestel info

Mag altijd goedkoper

Pluspunten

snelle levering, tijdstip van bezorging zelfs naar keuze.

Pluspunten

Tijdige levering

Pluspunten

Pluspunten

Veel voorraad

Levertijd ,niet correct beloofd, is verder helemaal niet erg alleen iets lastig vooral als je er op zit te wachten.

Pluspunten

Geweldig !

Pluspunten

OK! Komen alle afspraken na. Bellen ook echt binnen 4 uur Supersnel Betrouwbare bezorging Goede informatie over het hele bestel, betaal en bezorgproces

Eigenlijk geen. Mijn ervaring was top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden van de stautus van je bestelling. Ruime voorraad online. Plezierig winkelen op de website, overzichtelijk en betrouwbaar gevoel.

Op zondag avond wordt belooft dat de levering maandag zal plaats vinden terwijl dat niet mogelijk is via tnt? Helaas voor niets naar afhaal punt gereden voor mijn (beloofde) bestelling. Dinsdag wel geleverd maar de doos was behoorlijk beschadigd, verwacht tijdens vervoeren bij pakket dienst? Tip om levering op maandag niet aan iedereen te beloven via de website > misleiding van de klant.

Pluspunten

alleen maar positieve punten perfecte klantvriendelijke service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De kwaliteit van het product. Snelheid van levering. Communicatie.

De prijs. Ik kwam bij het bekijken van de website van de producent (gecko) erachter dat daar de prijs 15 euro lager is. Bij jullie is de prijs 39,95 en bij Gecko 24,95! Dat verschil is wel erg groot.

Pluspunten

Snelle bezorging Uitstekende service

Bezorger was gehaast en onpersoonlijk, had de stappen beter kunnen uitleggen tijdens inspannen van rijbewijs en bankpas. Door het gehaaste kwam dit onbetrouwbaar over.