Pluspunten

Keurig op tijd geleverd.

Geen.

Pluspunten

Uitgebreid aanbod op een overzichtelijke website. Goede en snelle levering van de producten. Zeer tevreden en op tabletcenter.nl en/of Coolblue.nl vaker bestellen

Pluspunten

Duidelijke website Vriendelijke prijzen Digitaal aandacht voor de klant/after sales Doen wat ze beloven op de site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gekochte cover voor Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition kleur wit: snelle levering. wel erg duur. (let wel: zwarte uitvoering zie ik hier en daar tegen een hogere prijs)

Pluspunten

Snelle en zorgvuldige afhandeling

Pluspunten

Geweldig tab, snel levering

Niks

Pluspunten

klantgericht en snel. Ook telefonisch zeer goed geholpen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wat een teleurstelling je bestelt een nieuw product en krijgt een gebruikt exemplaar, duidelijke gebruikerssporen verpakking geopend geweest, vies scherm,geen beschermfolie. Wij waren altijd erg tevreden over jullie maar nu toch zwaar teleurgesteld. Willen hier dan ook wel spoedig een reactie over ontvangen. Wij gaan ons zeker beraden over of wij klant zullen blijven.

Geen gebruikte spullen of reparatie dingen opsturen terwijl je een nieuw product betaald en besteld

Pluspunten

Afhandeling: betaling levering etc

Voorraad in winkels aangeven op site

Pluspunten

snelle afhandeling gratis bezorging

meer tips geven t.a.v. hoesje Ipad Air of deze geschikt voor automatisch vergrendelen.

Pluspunten

Ik bestel met enige regelmaat in de webwinkels van CoolBlue en heb tot op heden nooit klachten gehad. Betrouwbare levering en zelfs om 22:00 besteld op vrijdag is om 10:00 geleverd de volgende dag.

Pluspunten

Je wordt er correct geholpen, ook bij vragen enz. Vriendelijk personeel in de winkel in Eindhoven, waar ik persoonlijk ervaring mee heb. Kortom prima bedrijf.

Pluspunten

Snelle en vertrouwde levering. Goede producten voor concurrerende prijzen.

Pluspunten

Goede communicatie, nette bezorger en keurig op tijd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel online geregeld

Misschien handig als jullie het rijbewijs nummer goed ingetoetst hadden, dan had ik ook daadwerkelijk m'n iPad gekregen

Pluspunten

Snelle goede verkwerking van bestelling.

Bijna niet. Een klein paaspresentje in de doos zou de ervaring nog leuker maken.

Pluspunten

makkelijk en snelle bestelling goede en duidelijke communicatie top levering!

Pluspunten

Gewoon doen wat afgesproken is.

Het oosten van Nederland mist een inloopwinkel. Ik weet zeker dat een winkel in Nijmegen of Arnhem een positieve uitbreiding zou zijn. Het dichtsbijzijnde is nu Utrecht en ik hoor nog wel eens als reactie dat men dat te ver vind en dus naar een ander gaan. Dat is toch jammer?

Pluspunten

grote keus, snelheid van bezorgen, goede service

prijs is in vergelijking met andere aanbieders wel wat aan de hoge kant.

Pluspunten

Snel, correct en goede communicatie.

Pluspunten

Snel, accuraat en efficiënt. Kortom gewoon probleemloos.

geen

Pluspunten

Uitstekende webwinkel,ik ben heel erg tevreden, prima service en snelle levering.

Pluspunten

Gunstige prijs. Er komen geen bezorgkosten bij. Makkelijk bestellen en overzichtelijke website. Snelle bezorging. Prima verpakt. Grappige uitpaktips. Gratis retourmogelijkheid.

Geen.