Pluspunten

Ze doen wat ze beloven leveren op afgesproken dag

Pluspunten

iPad Pro gekocht bij Coolblue; s'avonds via website besteld, volgende dag thuis bezorgd. Niet meer naar die drukke stad, geen parkeerproblemen met de auto of 3 sloten op je fiets. "Waarom moeilijk doen, als het ook zo simpel kan" via: www.coolblue.nl

...hier moet ik even over nadenken !

Pluspunten

Snelle afhandeling, uitstekende informatievoorziening vanaf bestelmoment tot aan aflevering.

Pluspunten

Fast and on point

None

Pluspunten

Erg goede service. Wordt goed op de hoogte gehouden mbt bestelling

Pluspunten

Zeer goed verzendingsproces

Pluspunten

Zaterdagavond om 23 uur ipad besteld, volgende dag (op zondag) om 16 uur in huis. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakketje zou aankomen. Zeer tevreden.

Pluspunten

Heldere en duidelijke afspraken. Bestellen en we leveren. Daarnaast een koppeling met accessoires

Pluspunten

Duidelijke webpagina. Snelle service.

Pluspunten

Zaterdag besteld, zondag bezorgd! Keurige afhandeling van de bestelling. Goede prijs van het product.

Niets kunnen bedenken.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goede stevige verpakking. Je word goed op de hoogte gehouden over de levering.

Niks kunnen vinden gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Snel, accuraat en duidelijk!

Ga vooral zo door!

Geen afterparty

Pluspunten

afspraak is afspraak goed product klantvriendelijk klantgericht

Pluspunten

Je zou zeggen dat als je de dag voor sinterklaas laat in de avond een pakketje besteld het de volgende dag niet geleverd wordt. Maar niks blijkt minder waar. Zaterdag ochtend een goed verpakt paketje ontvangen met mijn bestelling. Wat een top service .

Eigenlijk niks, maar een soort inpak optie (sinterklaas papier ) voor een klein bedrag zou een leuke toevoeging zijn.

Pluspunten

Mooi hoesje zoals in de beschrijving stond geleverd. En snelle levering!

Pluspunten

Duidelijkheid en snelle levering

Pluspunten

Heb rond 22.00 uur besteld, post.nl was er rond 12.00 volgende dag al. Goede service. Vriendelijke mensen. De eerste keer zat er zelfs een persoonlijk geschreven boodschap bij de bestelling. Scherpe prijzen. Ook te bestellen via shopkorting.nl. Breed aanbod, ook minder bekende merken. Tot 23.00 bestellen volgende dag in huis. Ook op zondag leveren toch? Twijfel daar over. Fijne gebruiksvriendelijke webshop. Ooit was ik op vrijdagavond aan het bestellen, er ging wat mis waardoor mijn coupon code niet geldig meer was, belde op en diezelfde avond telefonisch geholpen en probleem was opgelost.

Aangeven van een tijdstip zou niet meer hoeven te kosten in mijn ogen, in dit geval van mijn bestelling had ik eigenlijk verwacht dat ze later kwamen. Natuurlijk goed zo snel, maar er klopte niks van de gegevens van post.nl. Wat bleek was dat mijn buren het in ontvangst hadden genomen, op post.nl app stond er 'we komen morgen terug'. Als ik kosteloos had kunnen aangeven dat het rond 18.00 uur geleverd moest worden was het nog beter geweest. Nu had ik het alsnog de volgende dag, want de buren waren weg.

Pluspunten

Top bedrijf! Met de drukke sinterklaas dagen om 22.15 uur besteld en toch de volgende dag om 14.00 uur op kunnen halen bij het postnl punt! Klasse!

Pluspunten

goede service , snelle levering

Pluspunten

accuraat, snel en behulpzaam

handleiding bij geleverd product !!!

Pluspunten

accuraat, snel en behulpzaam

handleiding bij geleverd product !!!

Pluspunten

Direct infomatie als bestelling is afgerond over de bezorging en factuur. Snel en verzorgde bezorging door Post.nl. Goede website.

Pluspunten

Supersnelle levering en super blij met onze nieuwe iPad Air!