Pluspunten

Snelle en correcte service, snelle levering en evt. retour en/of ruilzendingen worden correct behandelt en aardige personeelsleden die je vriendelijk te woord staan.

Kan er geen bedenken, ga zo door!

Pluspunten

ruim assortiment en uiteraard de zeer vlotte levering

geen

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke communicatie.

Pluspunten

Er was een probleempje met het bestelproces. Even met de klantenservice gebeld en geregeld. Alleen maar lpositieve ervaringen met Coolblue! Ga zo door!

Pluspunten

Hele snele levering en goed verpakt

Pluspunten

Zeer vriendelijke bejegening. Vakkundig advies. Correcte afhandeling

Pluspunten

Overzichtelijke site. Snelle levering en niet duur.

Pluspunten

Snelle accurate levering. Zelfs op zondag en gratis. Goede ervaringen met dit bedrijf.

Pluspunten

Voordelig en snel. Super service

Pluspunten

Heel snel vriendelijk en goed bedrijf, hele goede service. Staan altijd voor je klaar als je een vraag hebt of als iets wil weten. En hele snelle bezorging.

Pluspunten

Correcte en snelle levering. Wat men beloofd gebeurt ook, zonder problemen

geen idee

Pluspunten

scherpe prijs, snelle levering;

spaarpunten (om te zetten in korting) bij meerdere bestellingen in een tijdsperiode;

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg van het product. Duidelijk omschreven. Brengt wat je wilt hebben.

Voor het milieu ipv 2 dozen 1 doos gebruiken

Pluspunten

Snelle levering en groot assortiment. De website is gemakkelijk in gebruik en alle informatie wordt duidelijk weergegeven.

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice

Pluspunten

Snelle volledige levering. Vandaag bested, morgen in huis. Worktop volgens specificaties. Scherpe prijs. Het betreft de Mio Vivue 658 Touch

Nog geen

Pluspunten

Uitstekende webshop waar je veel informatie over het product kunt vinden. Snelle levering van het product zodat je binnen no-time kunt genieten van je aankoop.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Groot aanbod en heel snelle service

Pluspunten

Snel geleverd en veel status updates van de bestelling.

Pluspunten

Snelle levering, ook bij late bestelling op de dag (en in het weekend) Goed verpakt Geleverd wat is gekocht.

Pluspunten

Er staat niet bij dat je een sd kaart los er bij moet kopen. Een onderwatercamera moet wel een band hebben om de camera niet te verliezen onder water.

Pluspunten

- Reliable - Fast service - Friendly and helpful on the call

Pluspunten

Ik heb al meerdere keren bestelt bij Cool Blue. Ik vind het een overzichtelijke webwinkel. Ik vind het heel prettig dat er een top 10 is van het product dat je wilt aanschaffen. Hierdoor heb ik al duidelijker beeld welk merk of type ik het beste kan kopen. Wanneer een bestelling is geplaatst wordt je goed op de hoogte gehouden wanneer het bestelde product wordt geleverd. Ik vind dat zelf heel prettig. Daarnaast is het product de volgende dag al in huis. Ook als een product toch niet voldoet aan je verwachtingen kan het op kosten van Cool Blue weer worden teruggezonden en wordt het geld snel weer overgemaakt naar je rekening. Kortom een fijne en betrouwbare webwinkel.

Tot op heden nog geen verbeterpunten te benoemen.