Pluspunten

Erg snelle levering, 's avonds heel laat besteld en gebeld ( ook dat kan tot heel laat) en volgende dag de camera al in huis. Helemaal top!

Vooral zo door gaan

Pluspunten

Overzichtelijk. Soepel proceds. Fijn dat je niet eerst hoeft inte loggen, maar gewoon kunt bestellen.

Voor een correctie in de bestelling heb ik gebeld. Ik stond 17 minuten in de wachtstand. Veel te lang en het reimt niet met de nette bestelling en levering.

Pluspunten

Bestelling keurig de volgende dag geleverd. Zelfs door een herkenbare koerier...

Pluspunten

Snel geleverd en netjes verpakt. Mijn dank hiervoor.

Krijg ik van jullie nog een nota die ook het garantie bewijs is ??

Pluspunten

Duidelijk met afrekenen. Goed overzicht van plus en minpunten. Het product wordt snel geleverd. Duidelijke mail digitale bon.

Bundelkorting weinig keus: Alleen 16GB terwijl ik een 32GB heb besteld.

Pluspunten

Vriendelijkheid Op de hoogte houden over inpakken/verzenden Van De verzenddoos zelf krijg je al goeie zin!

Ik zou het niet weten Gewoon doorgaan zo!

Pluspunten

snelheid en accuratesse

Pluspunten

Super service Extreem snelle levering geen enkele webshop die dat nadoet. Beste website die er is voor het juiste product te vinden geen.enkele webshop is.beter. Als je krap zit zo als ik en snel nog wat nodig heb en maar nog 1 dag thuis.ben en 1 avond hun leveren als enige en op tijd

Enige min punt is dat al deze service soms tegen een prijs. Komt. Soms even duur en soms een stuk duurder. Als.de prijzen even duur zijn of iets goedkoper dan de concurrentie dan hebben ze een.goude formule om de beste webshop te worden op elk vlak.

Pluspunten

Snelle verzending, keuze vrijheid voor het te ontvangen tijdstip

Pluspunten

Goede hulp/advies per telefoon over welk product precies te bestellen passend bij camera.

Prijs redelijk hoog

Pluspunten

Zoals alle shops van cool blue: super, ik betaal liever iets meer, vooral als je zulke super service krijgt!

Soms is de prijs niet de best op dat moment, maar goed je krijgt ook veel meer service als bij een ander.

Pluspunten

Groot assortiment, goedkoop, snelle levering en keurig verpakt.

Geen. Ga zo door

Pluspunten

Duidelijk omschrijving artikel. snellen en goede levering. Meedenkend personeel bij telefonische vragen van een product

geen

Pluspunten

Supersnelle levering! Prima communicatie! Kan niet beter! Veilig!

Pluspunten

Duidelijke overzichtelijke site en snelle levering

Pluspunten

Vriendelijke helpdesk die je ook op zondagavond laat vriendelijk te woord staat. Snelle reactie op email vanwege tikfout in mijn profiel en correctie van mijn fout

Pluspunten

Goede communicatie Snelle bezorging Overzichtelijk Duidelijk

Pluspunten

Snel en makkelijk besteld tegen goede prijs

Het zou fijn zijn als de levertijden aan te passen zouden zijn. Nu is het pakket twee keer 's avonds aangeboden. Terwijl er overdag tot aan het begin van de avond iemand thuis aan het werk was. Helaas kon ik het niet aanpassen via track & trace :(

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima service, tijdig geleverd

Pluspunten

SUPER-snelle-keurige-levering!!!!

Pluspunten

groot aanbod

Pluspunten

bestelling plaatsten en betalen was eenvoudig. Ik had binnen 48 uur het product in huis. Product voldoet prima aan de verwachtingen.

Pluspunten

Super service. Zelfs bezorging op zondag! Helemaal top!