Pluspunten
Goede en snelle service.. Komen hun belofte na betreft vandaag besteld morgen in huis.. Ook heel prettig is de klantenservice, vrijwel altijd bereikbaar en nemen altijd tijd voor je,helpen je met een keuze maken betreft het product wat je wilt kopen, geven goed advies en beantwoorden al je vragen.. Dit is mijn eerste keer dat ik hier een product gekocht heb maar tot nu heel tevreden, kan nog niet oordelen over de service als het gaat om problemen of garantie betreft product maar ik denk zelf dat ook daar de nodige aandacht aan besteed wordt.. Complimenten voor dit bedrijf
VerbeterpuntenIk zou zeggen ga zo door mensen, goed bezig.. Zelfs op zondag geleverd, topservice.. Enige wat ik graag anders zou zien maar waarschijnlijk niet haalbaar is is dat als je om advies enz vraagt via de mail eigenlijk steeds dezelfde persoon zou moeten hebben die je te woord staat.. Want door iedereen heeft zijn eigen visie en kijk erop en als dan drie keer een andere medewerker je vraag beantwoord krijg je vaak drie keer een ander advies of afspraak.. Maar zoals ik al zei, ik denk dat dat niet haalbaar is voor jullie om dat zo te doen, gezien veel,vragen, veel klanten en de ene keer is pietje aan het werk en de andere keer jantje.. Maar als dat zou kunnen zou dat heel fijn zijn..