Slecht en niet klantgericht

Slecht - coolblue onwaardig. 4 jaar geleden hier een LG oled gekocht in de sale voor 3000€. Nu defect in het beeld. LG kan niet repareren omdat het onderdeel er niet meer is. TVstore/coolblue ‘wil hem terugkopen voor 20%’ dus €600. Dit binnen 5 jaar. Lijkt wel een slechte grap. Klacht ingediend maar coolblue wil niet tegemoetkomen en hun reacties zijn kort vol fouten. Dus erg teleurstellend en niet klantgericht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Denk mee met de klant en neem tijd voor hulp als binnen 5 jaar een tv van €3k kapot gaat, in plaats van een kort mailtje.

Ik had een TV besteld bij BOL.com, deze werd een dag later geleverd door TVstore (partner van BOL.com) Nadat ik de tv in ontvangst had genomen, en deze uit de doos haalde bleek er een barst in het beeld te zitten. Vervolgens contact opgenomen Met TVstore, en na wat heen en weer gemaild te hebben, heb ik een week later een nieuwe TV in thuis gestuurd gekregen. Elk bedrijf heeft te maken met klachten, wat helemaal niet erg is. Waar het wel omgaat is hoe dit opgelost wordt. En TVstore heeft bij mij hun verantwoordelijkheid genomen, bleven altijd netjes en snel reageren op mailtjes, en dachten echt mee om tot een goede oplossing te komen. Dus ik beveel TVstore/BOL.com zeker aan!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer slecht

Geven geen antwoord op vragen. Als je dreigt met een slecht review krijg je antwoord dat ze het voor je uit gaan zoeken en vervolgens blijft het weer stil... Tv zou 5 dec bezorgd worden maar helaas nog niets ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niets bestellen

Slecht bedrijf

Ik raad je af hier iets te bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Slechter kan niet

Pluspunten

Ongelofelijke service! Uiteindelijk 4 verschillende tv's in mijn bezig gehad. De eerste, kleurechtheid viel tegen. De tweede kon ik een specifieke optie niet instellen. De derde had een klein rijtje dode pixels welke eigenlijk niet onder garantie viel, maar alle 3 de tv's zijn zonder gedoe gewoon teruggenomen. De 4de is bijna perfect. 1 dode pixel, 1 dode rode subpixel en een klein blosje welke allemaal niet te zien zijn op het supermooie 4k beeld.

1 van de teruggestuurde tv's heeft 2 weken bij postnl gestaan. Hier moest ik zelf steeds achteraan ondanks de beloftes dat er contact opgenomen zou worden vanuit coolblue.

Pluspunten

Mooie prijs/kwaliteitverhouding Snelle levering

Geen op dit moment

Pluspunten

Volgende dag geleverd, goede tracktrace, echt prima!

Pluspunten

Correcte afhandeling van bestellingen en Snel

met Post NL regelen dat bezorgtijden ingedeeld kan worden per dagdeel, dat bespaart op de wachttijd. Nu moet de klant een hele dag vrijhouden om het pakket in ontvangst te nemen zeker wanneer een handtekening vereist is. Voor de rest ben ik zeer tevreden.

Pluspunten

Eerst eens een negatief punt bedenken ................. nee niets

Als ik naar bovenstaande kijk ........... niets dus

Pluspunten

Duidelijke website, snelle (kosteloze) levering: vandaag besteld en morgen ook echt in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en duidelijke verwachtingen

Installatiepapieren zaten niet in de doos, moest t op internet opzoeken

Pluspunten

correct en snelle (op tijd !) levering. in een woord Geweldig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijk verstuurd en prima service na betaling!

Niets mee aan de hand!

Pluspunten

Gewoon besteld, keurig Afgehandeld. Mail met exacte leveringstijd, en dat klopte op de minuut af! Geweldig.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd!

De vergelijkfunctie op de site werkte niet helemaal soepel, het was vrij lastig om de gewenste artikelen met elkaar te vergelijken.

Pluspunten

Snel en goed. Niets op aan te merken.

Pluspunten

Duidelijke site met ruime keuze in televisies. Na lang wikken en wegen viel mijn keuze op een Panasonic TX-50DXW784. Een opzienbarende ervaring in vergelijking met mijn vorige tv van Panasonic. Zaterdagavond om 10 uur besteld en zondagmiddag om half 1 kostenpost bezorgd door PostNL. Klasse voor zoveel service! Was ik al gewend van Coolblue, vandaar dat ik regelmatig wat bestel bij hun.

Geen, prima zaak!

Pluspunten

De bezorging via Postnl werd elke dag weer uitgesteld maar door de alerte actie van een medewerkster van Coolblue werd er een nieuwe bestelling geplaatst die via een andere bezorger wel snel geleverd kon worden.

De bezorgingsafspraken met PostNL. Op donderdag iets besteld maar elke keer wordt de levering verlaat. nu 4 dagen verder nog niets ontvangen

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen, goede prijzen en excellente service.

Sla niet door in vrolijkheid.

Pluspunten

Echt heel vriendelijk en vlot personeel. Grote voorraad en indien niet op voorraad snelle levering.

Meer winkels verspreid over NL zou toch wel handig zijn.

Pluspunten

Snelle nette levering.

Geen.

Pluspunten

Vriendelijke en snelle service. Bij vragen altijd een adequate reactie, meedenkend en adviserend

Pluspunten

Wederom een goede ervaring rijker: * Snelle levering * Uitstekende klantenservice