Pluspunten

Goede levering

Pluspunten

Alles prima en snel geregeld!

Pluspunten

Artikelen goed verpakt en snel geleverd.

Pluspunten

snelle levering van bestelde goederen ook telefonisch goed contact met ter zake kundige medewerkers.

Pluspunten

Pluspunten

bestelling is correct uitgevoerd en zeer snel geleverd bedankt wout

zou het niet een twee weten

Pluspunten

Super service!

Pluspunten

Snel en goede informatie over de orderafhandeling en bezorging.

Pluspunten

Snel duidelijk

Pluspunten

Uitmuntende service, duidelijke sites, heel sympathiek van toon en in contact

Pluspunten

Er stond op de site dinsdag- en donderdagavond gratis levering. Mooi want overdag ben ik niet thuis. Ik kon alleen nergens vinden waar ik dit kon aangeven. Wel bezorgafspraken overdag tegen vergoeding maar de avond kon niet aangevinkt worden. Daardoor zijn ze overdag gekomen terwijl ik niet thuis was.

Pluspunten

- bijzonder snelle levering ('s middags besteld, 's avonds in huis!) - goedkoopste prijs, op diverse vergelijkers bekeken - coolblue, dus zekerheid van goede service

- bezorger wilde de TV na overhalen tot de lift brengen, maar even meehelpen om in de lift mee naar boven te gaan en uit de lift te tillen was helaas teveel moeite voor hem, wat voor mijn vriendin wel een beetje lastig was met een 46" TV in haar eentje.

Pluspunten

Perfect. Er is aandacht besteed aan gebruiksgemak, klantvriendelijkheid, service en bereikbaarheid. Complimenten.

Het zijn echt details! Maar ik noem ze toch. Ik wilde even snel zakelijk een TV aanschaffen en had net een account aangemaakt. Het werd pas bij daadwerkelijk bestellen duidelijk dat ik het zakelijk kon aanschaffen. Een opmerking hierover had voor mij iets eerder gemogen. Intussen had ik klantenservice via whatsapp benadert

Pluspunten

heldere website, goede heldere voorwaarden, erg vlotte levering

Klein ding; niet veel verbeterpunten... maar als toch: bij levering van TV zat geen kabels; HDMI kabels iig. Dat staat wel op de site, maar kan evt nog duidelijker...

Pluspunten

Prima koopervaring!! Informatieve website. 'Savonds besteld, volgende dag in huis. D.m.v. E-mails wordt je prima op de hoogte gehouden.

Pluspunten

In één woord geweldig: zaterdagavond bestelling gedaan, zondagochtend een sms-je ontvangen, zondagmiddag om 3 uur: Sennheiser hoofdtelefoon in goede orde in ontvangst genomen.

n.v.t.

Pluspunten

Prima service .Correcte Afhandeling.Goeie Ervaring.

Pluspunten

Een snellere bezorging kan ik me niet voorstellen! Prima!

Pluspunten

Snel en prettig telefonisch advies, ook 's avonds. De levering is al meermalen zeer betrouwbaar en snel gebleken.

Pluspunten

snelle bezorging

bezorger was niet voorzichtig met het pakket. Gelukkig was de tv goed ingepakt, maar er zaten gaten in de doos en er het pakket werd ruw uit de bus gehaald.

Pluspunten

Zaterdag besteld, zondag in huis zonder verzendkosten! Super snelle service en product eigenlijk nergens goedkoper kunnen vinden!

Pluspunten

Prima bestelproces Goed inzicht op leveringsproces - vrij nauwekeuring leveringstijd aangegeven. Levering op zondag, top!

geen

Pluspunten

Gewoon snel geleverd , prima

Pluspunten

Snelle en overzichtelijke afhandeling van je aankoop.!!

Pluspunten

Duidelijke omschrijving en uitleg op site, zelfs met video. Snel geleverd op het moment dat het mij uit kwam.