Pluspunten

Bestel gemak

Bezorging was niet op tijd. Wellicht het innemen van eventuele oude apparatuur (je betaald immers verwijderingsbijdrage) zou een grote verbetering zijn

Pluspunten

correcte afhandeling van de bestelling snelle levering prima product goede prijs

geen

Pluspunten

Snelheid

Pluspunten

Snelle levering en betaalbaar.

Pluspunten

snelle levering, fijn bedrijf

Pluspunten

TV store van Coolblue zegt wat ze doen en doen ook echt wat ze beloofd! Track & trace werkt perfect en laat je niet voor niks thuisblijven. Het hele mail-informatie-circuit lijkt overdreven, maar geeft rust & zekerheid. Alles opgeteld heel goed en onderscheidend nieuws.

Bij 'tijdelijk niet in voorraad' zou vermelding van een 'verwachte levertijd' bij dit artikel erg fijn zijn. De verleiding wordt anders groot om ergens anders te gaan shoppen ...

Pluspunten

TvStore doet wat ze beloven. Super levering - En vooral de uitgebreide omschrijving van de producten die je wil aanschaffen is SUPER.

Ik zou het echt niet weten. Een aantal keren wat bestel(coolbleu) en ik kreeg wat er beloofd was. Het is toch geweldig dat je in de avond iets besteld en het de volgende dag op de stoep heb.

Pluspunten

Geleverd op de dag die werd toegezegd, in prima staat.

PostNL gaf tot voor kort een tijdsruimte aan van 2 uur waarbinnen werd geleverd, bijv. tussen 11.30 en 13.30. De laatste tijd werd dart steeds vaker door PostNl niet gehaald. Sinds kort merk ik dat op de site van PostNL nu uitgegaan wordt van 13 uur (08.30-21.30). Uw pakket werd geleverd om 17.30, dus daar kan ik niets van zeggen. Van mij wordt (door PostNL) nu echter wel gevraagd om de hele dag thuis te zijn als ik er zeker van wil zijn dat ik het pakje krijg. Wellicht het overwegen waard een andere postbesteller te zoeken?

Pluspunten

s'Avond besteld en s'middags binnen. Belofte waargemaakt.

Pluspunten

Toen ik belde om het bezorgadres te wijzigen was dat binnen 20 seconden gebeurd. Zeer klantvriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd en duidelijke shop

Artikel is verzonden in de originele doos en die is niet bepaald stevig of goed afgesloten, ik moet nog controleren of alles compleet is, maar eventuele losse kleine onderdelen zouden gewoon uit de doos kunnen zijn gevallen.

Pluspunten

Aardig personeel

Een computersysteem waarin het personeel kan zien of een tv nog leverbaar is en eventueel welk filiaal dit nog in het bezit heeft. Ik had een tv besteld die niet meer leverbaar is.

Pluspunten

Snelle levering, uitstekende prijs, doen wat beloofd wordt en precies krijgen wat je wilt. Een tien dus !!

Doorgaan met vde service zoals jullie nu doen.

Pluspunten

100 euro goedkoper dan bij de Media Markt bij een Samsung TV Sávonds besteld, volgende dag in huis

Pluspunten

snelle levering,goede communicatie

Pluspunten

snelle levering, goed produkt

geen

Pluspunten

Alles is prima en snel uitgevoerd en ik geniet inmiddels van een mooi televisie beeld. Geheel tevreden dus!

geen!

Pluspunten

Alles

Niks

Pluspunten

- Snelle levering; - Gebruiksvriendelijke webshop; - Op de hoogte stellen van de bestelling; - Zakelijk op niveau.

Vergelijken van producten bestaat al, maar misschien een idee om de Chat met mij of beter gezegd Online advies. Een aantal klanten kunnen af en toe niet kiezen. Hierbij kan een medewerker advies geven en helpen om bijvoorbeeld een product te bestellen. Dit helpt om meer klanten online te betrekken. tevens dit bestaat al wel bij de Coolblue winkels. Maar er zijn heel veel mensen die houden niet van praten, maar vragen stellen via e-mail etc. Dit wordt tevens wel gebruikt bij bijvoorbeeld T-mobile etc. Ik hoop dat dit een golden tip is.

Pluspunten

Snelle levering. Prijs scherp.

geen

Pluspunten

Avondbezorging! gratis avondbezorging op dinsdag en donderdag Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis Goede bestelinterface In mijn geval maandagavond 22.30 uur besteld, dinsdagavond uitpakfeestje.

(nog) niet

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede website

Betere klanten service een die geen onzin uitkraamd maar of loze beloftes doet . Maar een die wel service biedt Betere koeriersdienst nemen ipv post nl die er een nog grotere bende van maakt

Pluspunten

Snelle levering, heldere en vlotte communicatie.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Betere klachtafhandeling. Niet eerst afschuiven op van alles en iedereen maar direct excuses maken. Verwachtingen beter managen.