Pluspunten

ver weg de goedkoopste en super snelle levering ! volgende keer weer !!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer snelle service

Pluspunten

Ideaal om de levering ook in de avond uren(na 18.00 uur) te laten plaatsvinden, omdat ik overdag aan het werk ben. De bestelling was correct afgeleverd.

Pluspunten

Heeft de tijd voor mij genomen, ook nog andere geraadpleegd. Het advies om via de hoofdtelefoonaansluiting een verbinding te maken met wat hulpmiddelen om dan de radio met luidsprekerboxen te kunnen gebruiken. Dit is mij niet gelukt, maar ik ben inmiddels 85 jaar en heb ik het toch niet helemaal gesnapt.Met mijn zoon overleg gepleegd en na veel gepraat had hij een ander advies wat ik graag met U wil delen..

Dit is de tip. Als je het meegeleverde snoertje met een rode en een witte cynch-stekkertje in de aansluiting van de "component in" aansluit en dan de versterker van de radioset weer verbindt met het rode en witte stekkertje moet het gaan. Inderdaad de luidsprekerboxen van de radioset doen het nu heel goed. De Samsung F 8000 op mute gezet en het geluid met de radio regelen Misschien ook een tip voor Uw collega's.Mocht U van mening zijn dat dit niet de juiste weg is en schade kan veroorzaken, dan verneem ik dat gaarne. Verder blijf ik Uw service op alle gebied heel goed vinden. Met vriendelijke groeten Jan de Graaf. .

Pluspunten

Snelle levering. Keurig nette en snelle service als er iets mis is. Gratis retourneren. Ook in winkel Amsterdam keurig geholpen.

Beetje lang in de wacht voor klantenservice (avond).

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle levering tot dat ze het geld hebben dan gaat alles minder snel

afther sales

Pluspunten

Perfect op de hoogte gehouden over de voortgang en levering

Pluspunten

Vlotte service, een nette prijs kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

Alles was perfect!!!!!!! Keurig tot in de puntjes verzorgd!! Kan geen negatief punt op noemen!! Grandioos bedrijf!!!!!

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Op dit moment geen

Pluspunten

Makkelijke site, goede voorlichting en super snelle service!!!

Pluspunten

Snelle weekendbezorging (vaderdagactie). Goede prijs (actie). Specificaties zijn duidelijk aangegeven waardoor de TV's goed te vergelijken zijn. Tijdstip bezorging was goed aangegeven, de koerier is te volgen.

De verpakking was beschadigd, de TV zelf gelukkig niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik had me al weken lang georriënteerd op het aanschaffen van een nieuwe tv. toen mijn vakantiegeld binnen was heb ik gelijk gekozen voor Coolblue.. die de beste aanbieding heeft! Ook de snelle (en gratis) levering gaf de doorslag! Dus de keuze was: een Samsung tv met een doorsnee van 81 cm voor de prijs van... 239,00. Ongelooflijk! Op zondag 15 juni werd de tv ook zelfs gratis bezorgd (vaderdag) dus koos ik daarvoor! Ook het afgesproken tijdstip was perfect, al voor 's morgens 10 uur werd de tv bezorgd. Het monteren van de voet was een fluitje van een cent, Dus tegen de middag stond de tv al en de programma's werden automatisch gezocht! Aangezien ik een ringleiding heb ontbrak er een kabeltje, maar dat was zo opgelost, een vriend had nog een kabeltje liggen en toen werkte de ringleiding ook! Voor mij is het een perfecte tv, en alles is heel goed te lezen! Wat een verschil met mijn oude tv! Ik werd ook goed op de hoogte gehouden van de levering zodat het allemaal duidelijk was wanneer ik de tv kon verwachten! Kortom: prima tv en prima levering en service! Mijn WK voetbal kan niet meer stuk! (alleen nu nog wereldkampioen worden!) hartelijke groeten, Annie Ligtenbarg

geen!

Pluspunten

Prachtig dat de tv op zondag geleverd werd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product geleverd. Klantenservice heeft alles geprobeerd om tv op tijd te leveren. Tegoed bon gekregen voor niet nakomen van de leverdatum

Slechte bezorging door post.nl. Niet op tijd geleverd.

Pluspunten

Veel keuze, duidelijke reviews op de site en snelle levering. Wij zijn zeer tevreden over de TVstore

Pluspunten

Goedkoop , snelle service . Hier bestel ik graag weer

Pluspunten

alles goed geregeld

geen

Pluspunten

Snelle levering: om 15:00 uur besteld, dag erna geleverd. Super communicatie: je wordt van elke stap op de hoogte gehouden.

Pluspunten

alles is goed geregeld en op tijd bezorgd.

Pluspunten

Snelle levering en email reactie