Pluspunten

Overzichtelijke website, makkelijke keuze te maken, eenvoudige retourzending, vriendelijke klantenservice en zeer behulpzaam in de winkel in Amsterdam. Superservice, word ik blij van!

geen enkele, dit niveau vasthouden!

Pluspunten

De site op zich is perfect helder en duidelijk, je weet gewoon waar je aan toe bent. De uitleg, xpecificaties van het product zijn goed en helder voor iedereen te snappen zelfs voor mij. Aflevering is snel correct en conform de gemaakte afspraken.

Ik weet, kon geen verbeterpunt ontdekken. Ga zo door dan blijf ik klant bij jullie. Voorlopig bestel ik niets meer ben nu blut.

Pluspunten

Goeie service, duidelijke uitleg tussen verschillende producten, kortom super ervaring. Probleem met de levering door een sorteerfout bij PostNL, twitterteam snel antwoord en daarna een bon van 10 euro te besteden bij Coolblue, terwijl de fout niet eens bij jullie ligt.

Pluspunten

Ik was ff net niet thuis, automatisch wordt een volgend moment, zonder probleem, aangeboden. Superservice.

Ik kreeg geen melding om het pakket te volgen. Er bleef staan, 8.30-21.30. Het pakket werd gelukkig in de middag geleverd. Anders had ik wel erg lang met een kindje van 2 en een hond die uitgelaten moet worden, moeten binnen blijven.

Pluspunten

Snelle levering , goed op de hoogte gehouden via de mail!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Zeer positief. Om 23,15 uur besteld en de volgende morgen al in huis.

Pluspunten

Binnen 24 uur na bestellen bezorgd. Overzichtelijke site, goed aanbod.

Pluspunten

vlotte afhandeling ook toen er een keer iets(kapot) niet goed was,goede zaak zonder probleem of kosten afgehandeld.We hebben vandaag weer wat besteld dus het vertrouwen is goed.Ga zo door en bedankt.

Zo door gaan

Pluspunten

Volgens afspraak geleverd.

Ik weet ze niet.

Pluspunten

snelle service zondag besteld en maandag thuisbezorgd

Pluspunten

- excellente service - goede prijzen - gratis verzenden - super winkel!

Pluspunten

Snelle juiste informatievoorziening en overzichtelijk webpagina indeling.

Graag minimaal 4 producten kunnen vergelijken. Op de dag van de levering nog even een berichtje in welk tijdvak geleverd gaat worden. Nu moet er eerst via het track & trace systeem van TNTbekeken worden hoe of wat met leveren.

Pluspunten

Goede duidelihke site, wel niet de goedkoopste maar bewust gekozen door reacties van anderen. Heeft zich bewezen door betrouwbare info en snelle levering van goed product ( smart tv )

Pluspunten

Top service en super snel bezorgd! Geen enkel punt van kritiek alleen maar vol lof over deze service

Pluspunten

Snel geleverd. Alles in prima staat. Zeker een aanrader.

Pluspunten

altijd op tijd perfeckt

niks

Pluspunten

ik had hem bestelt de volgende dag in huis

Pluspunten

Goede service.

Afspraken na komen qua levering

Pluspunten

Prima service. Overzichtelijke levering, vriendelijk personeel.

Pluspunten

Zeer snelle levering: om 19.00 uur besteld en in de avond kreeg ik al mails dat het ingepakt en verzonden was. De volgende dag is hij geleverd...prima!

Pluspunten

Veel voor Weinig, En precies wat je nodig hebt. Vergeet niet dat deze TV voor ruim onder de 400 euro te koop is. Wifi, 100Hz en een mooi uiterlijk mede door de smalle lijst om het scherm. Ik ben al lang een fan van Samsung maar de Samsung UE40EH5300 kost meer en heeft geen ingebouwde WiFi. Bij de overburen kon ik zien hoe goed deze Panasonic in de praktijk werkte dus ik ben Samsung een beetje ontrouw. TV bevalt super want ik heb ook de PC aangesloten op de TV. nix 22,24 of 27 inch............ 40 inch is zo fijn bij het surfen. Ik raad deze topper bij iedereen aan.

Meer kleuren dan alleen zilver.

Pluspunten

Supersnelle afhandeling. Netjes en goed verpakt

Op site aangeven dat als tv geschikt is voor dvb ontvangst dat separaat antenne nodig is. Idem voor 12 volt aansluiting! Aangeven dat die apart aangeschaft moet worden.

Pluspunten

Overzichtelijke website Makkelijk bestellen Geen verborgen kosten Snelle bezorgservice