3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk in gebruik!

Zou graag willen kunnen zien wanneer de batterijen vol zijn.... Dat kan hier niet mee....

Pluspunten

Snelle correcte bediening

Duidelijker aangeven in winkel waar en wanneer je geholpen gaat worden

Pluspunten

snelle levering positieve benadering ruim assortiment nette afhandeling

verwijzen op de site naar de instructiefilmpjes voor de GoPro 4, alleen al voor hoe je hem het beste uit de verpakking krijgt... dat was nu even zoeken, maar via Google op YouTube gevonden!

Pluspunten

Goede zoom buitenshuis, veel detail

bij close up geen veld diepte handleiding roept vragen op, hoe koppel ik camera aan computer? Snoertje geeft "software wordt geïnstalleerd" maar geen beelden. Hoe selecteer ik ISO waarde?

Pluspunten

Zeer tevreden over de totale levering

Pluspunten

Laagste prijs, snelle levering en prettige winkelervaring

Pluspunten

je krijgt wat je vraagt; alle bijkomende beloftes worden waargemaakt; het onthouden van een aantal betaal- en persoonsgegevens is handig.

het betere is vaak de vijand van het goede, bovendien gewoon met kritische blik naar huidige procedures doorgaan gebeurt al, heb ik de indruk

Pluspunten

Snelle bezorging. Uitstekende voorraad!!

Pluspunten

Duidelijke website, aflevering in de avonduren, netjes verpakt.

Geen idee.

Pluspunten

Snel, vlotte levering van mijn nieuwe lens

Hoeveel mailtjes en sms-jes kun je krijgen voor 1 bestelling.. :)

Pluspunten

Snelle service. Goed Product

Voorzie garantiebewijs van dealer/winkel stempel en aankoopdatum.

Pluspunten

perfecte snelle en goedkope aankoop vergeleken met andere sites. goede verzending en goede uitleg op de site. Deze Sony camera RX 100 III overtreft mijn verwachtingen. Een geweldig apparaat

Pluspunten

zeer tevreden al eerder dingen gekocht

geen

Pluspunten

Ik vond wat ik zocht. Goede communicatie. Zeer snelle bezorging.

Wat mij betreft hoeft er niet per se op zondag bezorgd te worden: de service gaat wel erg ver!

Pluspunten

Zeer goede ervaring met camerashop.nl. Duidelijke website, snelle bezorging. Alles was prima verzorgd.

Geen.

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle gratis levering

Pluspunten

Je krijgt geleverd wat je bestelt, snel, goed, met goede communicatie over het verblijf van je pakket en ook nog tegen een scherpe prijs. wat wil je nog meer?

Pluspunten

doen wat je belooft, het lijkt logisch, maar voor vele organisaties is dat niet zo. gelukkig bij jullie wel.

Pluspunten

Top service, had onwijze haast met een aantal producten. 'S avonds om 21:00 uur besteld, volgende middag in huis en in de tussentijd word je keurig op de hoogte gehouden van het transport via sms en mail.

Pluspunten

Snelle levering, maar dan ook echt mega snel! Bij ieder onderdeel wordt je op de hoogte gehouden en als hij wordt verzonden krijg je ook nog eens een mailtje.

NOPPES!

Pluspunten

goede service en snelle behandelingprima geregeld

Pluspunten

supersnel, correcte verpakking en humor op de site over het uitpakken, geen gezeur over I Deal en Pay Pall, gewoon met creditkaart betalen, zelfde artikel eerst elders besteld maar kon alleen via I Deal of rembourse. Dat ging niet door wegens klant-onvriendelijkheid. Ga zo door dus.

Pluspunten

Zeer snelle bezorging. Prima prijs. Uitstekende website. Geweldige voorwaarden.

Pluspunten

Snelle levering. Op zondagmiddag besteld en op maandag al in huis. Ook fijn dat je dit pakketje kunt laten afleveren bij supermarkt in de wijk. Kun je het ophalen als het je uitkomt en hoef je niet per se thuis te blijven

geen