Pluspunten

ben heel blij dat het SD-fotokaartje zo snel gestuurd werd. Ook eerder had ik al een positieve ervaring toen ik bij jullie mijn fototoestel aanschafte. Alle lof voor de snelle en goede service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.

Bestelling een dag te laat ontvangen, op zakelijk adres, die dag was ik vrij. vandaag vertrek ik op vakantie dag en ben genoodzaakt 90 km te rijden om mijn besteld product op de zaak te gaan ophalen, wat ik dus niet ga doen, volgende keer maar weer naar de winkel. Hierover een mail gestuurd, maar geen reactie van u mogen ontvangen, hetgeen ik slordig vindt.

Pluspunten

Snelle correcte levering Duidelijke communictie na bestelling

geen

Pluspunten

Zeer snelle levering, duidelijke communicatie via email over bezorgmoment. Netjes verpakt.

Pluspunten

Goede snelle levering. Alles netjes ingepakt. om 23:55 nog vlug even iets besteld volgende dag binnen. Ook wel grappig die wachttherapie na de bestelling. Ook de grappige flappen van de doos zijn grappig.

Zoals gezegd om 23:55 besteld. Het gevolg is dat er 's-nachts een sms komt dat de bestelling is ingepakt. Dit vind ik niet prettig als je net ligt te slapen. Na bepaalde tijd geen SMS meer sturen.

Pluspunten

Snelle en nette levering.

Geen.

Pluspunten

Alles

geen, houden zo

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Donderdag besteld en bezorging op zaterdag laten zetten.Zaterdag niets bezorgd, zou dan op maandag van 8.30 tot 20.30 bezorgd moeten worden. Vertraging is al balen en dan ook nog geen specifieke tijd (2 uur tijdvak) van bezorging op maandag.

Pluspunten

netjes ingepakt op tijd afgeleverd opmerking: liever geen reclame

Pluspunten

Snel Deskundig advies Overzichtelijk Goede prijs Goede voorraad

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Goedkoopste in eigen vergelijking op internet. Perfect toestel. Mijn eerste aankoop op Internet en alles is perfect verlopen. Uitgevoerd zoals is beloofd.

Pluspunten

Doen wat ze moeten doen. Je doet een bestelling, in hun ruime assortiment. En een dag later heb je het in huis. Ze doen wat ze beloven. Vandaar mijn 10.

Ik heb voordat ik mijn aankoop gedaan heb een vraag gesteld. Helaas op een automatisch antwoord na is hier nog geen reactie op gekomen. Wellicht iets beter op letten. Maar wil er wel bij vermelden we zijn allemaal mensen. En waar gewerkt word worden fouten gemaakt.

Pluspunten

Makkelijke site. Snelle levering

Pluspunten

Snelle goede en betrouwbare service

Aangekocht product niet helemaal compatibel bij bestaand product. Meer informatie op de site gewenst.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling is zonder oponthoud onmiddellijk geleverd

Pluspunten

Snelle levering, perfect op de hoogte gehouden en ruim assortiment.

Geen.

Pluspunten

supersnelle levering op de voet te volgen. Top

Pluspunten

website niet helemaal overzichtelijk, bestellen gemakkelijk, levering supersnel

acties koppelen aan bestaande producten, service center moet vragen van klant goed lezen en beter beantwoorden.

Pluspunten

Erg blij met de snelle service en het continu ontvangen van updates.

Pluspunten

- Ruim assortiment - Bijna alles op voorraad - Zeer snelle levering

Pluspunten

- Uitgebreid assortiment - Snelle levering - Vóór 23:59 besteld, de volgende dag ook echt in huis

Pluspunten

Supersnelle leverantie