Pluspunten

Zoals gebruikelijk komt Cooblue alle afspraken na en bezorgen ze tijdig de bestelde spullen. Wederom een topservice!

Pluspunten

Snel, betrouwbaar, overzichtelijk.

Geen. Ga zo door!

Pluspunten

binnen! 1 dag bezorgd duidelijke omschrijving goedkoopste prijs binnen Nederland

uitgebreide handleiding alleen op internet, geen mogelijkheid van boekje of wordbestand (heb ik nu zelf gemaakt maar kost wel een dag), daarvoor had ik graag extra betaald, de fototas was groter dan nodig, maar daar had ik zelf over kunnen opbellen

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie!

Pluspunten

Snelle service, duidelijke website

Nvt, ga zo door

Pluspunten

zeer snel en effectief

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

Super snel, top!

Pluspunten

De informatie op internet en de bijbehorende filmpjes is super. De aankoop is zeer gemakkelijk en de levering supersnel.

De accessoires zoals cameratasjes, beschermfolie e.d. Zijn relatief heel duur. Wij betaalden € 25,- voor een minuscuul tasje.

Pluspunten

Prijs/kwaliteit Levering

Advies

Pluspunten

snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling/levering

Pluspunten

Goede filmpjes waarmee je kunt zien hoe een product werkt.

Pluspunten

Snelle levering zonder issues.

Pluspunten

snelle levering eerder dan aangegeven heb de onderwaterbehuizing nog niet geprobeerd onderwater maar zeer tevreden over de levering

Pluspunten

Veel keuze in producten en in pakketsamenstellingen Super vlotte, punctuele afhandeling van de order

Waarom ruim € 17 betalen voor keuze in het aflevermoment over dag en gratis op 2 avonden in de week??

Pluspunten

duidelijke site, lage prijzen, snelle levering, leuk extra dat bericht komt als een uitverkocht artikel weer op voorraad ligt. Al verschillende aankopen gedaan en het hele proces loopt steeds zoals je graag zou willen.

als je 's avonds bestelt en 's morgens om 9:00 de bezorger aan de deur hebt staan zijn de 4 of 5 emailberichten over de voortgang wel wat veel. Eén bij verzending van het artikel zou voor mij al voldoende zijn.

Pluspunten

Helemaal top!

Bijgeleverde Fototas te klein voor Nikon s9700

Pluspunten

Snel en duidelijk, zeer tevreden over de dienstverleningc

Pluspunten

Snelle levering! Netjes verpakt! Communicatie over verzenden en ophalen top

Pluspunten

Snelle levering goede informatie bij levering mogelijkheid tot retournering zonder gedoe

Pluspunten

Genoeg informatie bij de bestelde artikelen. Bij de navigatie ook de mogelijkheid van een videopresentatie. Levering helaas niet de volgende dag, maar 4 dagen later gepland (ivm een bestelling). Krijg daarna het bericht dat het toch 2 dagen eerder komt, dus dat is meegenomen. De bestelling wordt op de aangegeven tijd geleverd door de bezorger.

Volgens mij kan het nu niet beter.