Pluspunten

Snelle en keurige levering.

Pluspunten

Prima website, Snelle levering, mooi pakket

geen

Pluspunten

Vlotte afhandelin, zondag besteld, maandag in huis, Hulde!

Het pakketje kwam gedeukt binnen, maar dat is meer de TNT als de winkel, gelukkig onbeschadigde inhoud!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede website en goed, duidelijk aanbod.

Zorg dat de bezorginformatie postnl overeenkomt met de werkelijkheid. Eerst kreeg ik de mededeling dat er maandag tussen 8.30 en 20.30 uur geleverd zou worden (dat is een hele dag wachten !!!) en vervolgens bleek dat niet door te gaan en verschoven te zijn naar dinsdag tussen 17.30 en 20.30 uur echter de postnl mijnheer was er al om 13.30 uur... Dat kan beter!

Pluspunten

- Snelle en goede bezorging; - Goede service; - Kortom, helemaal tevreden over Cool Blue

2 sterren: slechter dan verwacht

Bestelling te laat geleverd, 1 uur na venstertijd op zaterdag 31 mei Vervolgens is bestelling toch bij buren afgeleverd hoewel tekst op de berichtgeving is dat of dezelfde dag 2e keer wordt bezorgd of binnen 3 weken kan worden afgehaald Ivm vakantie 1 juni niet mogelijk. opm. van uw klantenservice Wij hebben het op tijd afgeleverd bij post nl, belt u die maar, vervolgens is die zaterdagmiddag niet bereikbaar, Ik vind dat Cool blue de verantwoording draagt voor bezorging en post nl daarop moet corrigeren

Pluspunten

Heldere site snelle bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi klein en handzaam .prijs kwaliteit goed

geen idee

Pluspunten

Prima verzend service. Voor mijn doeleinden (Zoom bereik) een prima product geleverd. Gemakkelijk te bedienen en als camera voor alle dag naast mij Canon 5D een prima aanvulling

Geen, prima service en vlotte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

Snel geleverd, ondanks een feestdag (Hemelvaart). Product in goede staat en alles compleet geleverd.

Pluspunten

snel en accuraat (PostNL liet zaterdag een steekje vallen.....)

kan er nog geen bedenken

Pluspunten

Prima voor elkaar. Lekker snel.

Kan er niet zo één bedenken, ook geen twee. :-)

Pluspunten

TIP TOP

geen

Pluspunten

Video camera gekocht. Snelle levering en precies te volgen wanneer deze geleverd wordt. Heel fijn, je hoeft er niet de hele dag voor aanwezig te zijn. Tot nu toe (vaker wat gekocht bij Coolblue winkels) erg tevreden over de afhandelingen van de aankoop van mijn produkten!!

Pluspunten

snel overzichtelijk

Pluspunten

lekker duidelijk

prijs van accessoires, is bij de online vakhandel goedkoper

Pluspunten

Supersnelle levering! Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de zending.

Pluspunten

Duidelijke site goede verpakking goede verzendingsinfo

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site. Product is wat er staat. Snelle levering. Aantrekkelijke prijs.

Geen.

Pluspunten

Goedkoop en snelle levering.

Pluspunten

Kwaliteitsproducten voor een goede prijs!

Assortiment van accessoires mag groter en ruimer. Ik ben geïnteresseerd in accessoires voor mijn Canon EOS 700D, maar er is maar weinig aanbod.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Duidelijke communicatie over verzending, vlotte verzending en keurige service toen één onderdeel van de bestelling defect bleef te zijn!

Pluspunten

Overzichtelijke website Duidelijke informatie over product Snelle levering Goede informatie verstrekking over levering

Pluspunten

snel volledig op de hoogte brengen van status bestelling. toch factuur vergeten in de doos. snel hersteld door telefoonteam.

teveel is ook spam, ergens is een grens aan hoeveelheid info, daar zitten jullie tegenaan wat mij betreft