Pluspunten

Snelle levering, goede prijs. En heel veel keuze.

geen idee

Pluspunten

Duidelijke site en info. Ook de reviews geven veel duidelijkheid.

Aanbod kan groter, niet met autoradio's maar meer randapparatuur zoals bekabeling en meer keuze in losse speakers en woofers.

Pluspunten

Top website(s), top producten voor topprijzen, goede levertijden en de beste service. Er is eigenlijk niks dat ik niet goed vind aan CoolBlue :)

Nog meer humor op de dozen ;) en misschien iBood Hunt achtige actie... Zou het denk ik heel goed doen.

Pluspunten

Duidelijke site goede service

Er had wel even een mail mogen komen mijn pakket was een dag later dan gepland. Het is geen problemen maar een mail zou fijn zijn geweest. Maar ik snap dat het druk is deze tijden

Pluspunten

Hele grote voorraad alles wat je nodig hebt hebben ze. Hele snelle levertijd en service

Pluspunten

Zeer snelle levering en pakket was netjes schokproof ingepakt! Ik heb jullie al aangeraden bij een vriend en die heeft nu dezelfde Pioneer DAB+ radio besteld via jullie.

Pluspunten

Pluspunten

De mogelijkheid om gewoon binnen te kunnen stappen en zonder gedoe en copy's van bonnentjes naar buiten te kunnen stappen met een nieuw en vervangend product. Top!

Pluspunten

Snelle levering en een groot aanbod!

Pluspunten

Overzichtelijke website met goede filter- en keuzemogelijkheden. Snelle levering.

Het was mij niet duidelijk dat ik twee pakketjes zo krijgen voor 1 bestelling.

Pluspunten

Snelle levering, top product, precies zoals het op de website allemaal omschreven staat. Erg tevreden!

Pluspunten

Prima, 100% tevreden.

Niets

Pluspunten

Goed, makkelijk en snel

Pluspunten

- Coolblue zegt wat het doet en doet wat het zegt! - Zeer snelle levering - Orders worden goed verpakt - Snelle reactie op mijn vraag in verband met mijn bestelling - Prima prijzen - Prettige website en check out

Belangrijke verbeterpunten of tips kan ik niet bedenken. Een klein puntje dat overigens keurig en op tijd opgelost is: Bij een van mijn orders leek mijn betaling via iDEAL mis te gaan (Ik kwam na het drukken op de betaalknop direct terug in het inlogscherm van mijn bank. Er was echter wel een afschrijving gedaan, maar ik had geen orderbevestiging ontvangen en mijn winkelwagentje bleef vol). Hierover heb ik een mailtje gestuurd en daar kreeg ik snel reactie op waarna mijn order, zonder vertraging verzonden werd.

Pluspunten

Een hele snelle levering

zou het niet weten

Pluspunten

Super snelle levering en je word goed geholpen in de winkel.

Geen.

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Perfect bedrijf

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment

Pluspunten

Snelle service, duidelijke site, ruime keuze

Pluspunten

vriendelijkheid en klantgericht

Pluspunten

Snelle bezorging, zelfs op zondag . Goede kwaliteit en goede prijs voor het product.