Pluspunten

in de winkel geweest in utrecht super goed geholpen en goed personeel dankjewel

Pluspunten

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden via mail over de status van de bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, zie geen punten voor verbetering.

Pluspunten

Snelle levering. Meerdere betaalmogelijkheden en keuze in bezorgmogelijkheden.

Eigenlijk geen.

Pluspunten

Snelle levering! Prima prijzen.

Pluspunten

Snelle service Snelle levering Goede levering, Ook op zondag Makkelijke betaling

Weet ik zo even niet

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site en duidelijke vergelijk opties, zeer overzichtelijk. Vooral erg blij met de snelle levering. Vrijdag avond om 22:30 besteld en zaterdag om 14:00 al in huis. Ook erg blij met de gratis DAB+ antenne en usb stick die ik bij mijn bestelling kreeg.

Ik miste een duidelijke handleiding bij de DAB+ antenne. Is natuurlijk niet direct aan autoradiostore.nl te verwijten, maar wel lastig bij het plaatsen. Ook kwam ik er nadien pas achter dat DAB+ niet overal een sterk signaal heeft. Dit is vervelend als je op de snelweg rijd. Ook dit is uiteraard niet primair aan autoradiostore.nl te verwijten maar vind het persoonlijk bij de informatie omtrent de optie DAB+ horen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle bezorgtijd en veel informatie over de status van bestelling en het besteld product.

Achteraf kwam ik er achter dat jullie de duurste waren. En het pakket was door de bezorgen achter de vuilnisbak gelegd en niet zo als in der mail vermeld staat weer mee terug genomen. Dit vindt ik zeer slordig.

Pluspunten

Goede product selectie. Snelle levering. Transparant leveringsproces.

Pluspunten

Dozen wel op inhoud controleren. Wat op de doos staat moet er ook inzitten. In mijn geval was dat niet zo.

Pluspunten

Supersnelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima kwaliteit van product

Ophangsysteem zou degelijker kunnen

Pluspunten

Een vrolijk overkomende service..

Pluspunten

Service en levermogelijkheden zijn uitstekend

Soms scheelt de prijs met andere bedrijven toch nog redelijk wat, dat maakt de afweging toch iets lastiger

Pluspunten

Goede beschrijving van het product. Supersnelle en nette levering. Product voldoet aan verwachtingen en was keurig verpakt.

Pluspunten

Snelle correcte service

Pluspunten

Snel en accuraat. Goede producten kernachtige omschrijvingen en een ongelooflijk goede service.

Pluspunten

Overzichtelijk site, waarbij vergelijkbare producten goed op verschillen vergeleken kunnen worden.

Pluspunten

Duidelijke site waar alles makelijk te vinden is. Duidelijke informatie over levertijden.

Pluspunten

8 punten