Pluspunten

Goede voorlichting, zeer snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goede informatie

postbezorging waardeloos men zegt dat ze twee keer bij ons op het bedrijf geweest te zijn en dat niemand er was. dit klopt 100% niet.

Pluspunten

Zondag avond laat besteld en rond het middaguur op maandag geleverd. Goede terugkoppeling en snelle service!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestel nooit weer bij Coll Bleu. Sinds 1 bestelling bij hun wordt ik constant voor de zelfde producten die ik aan heb geschaft op een vervelende manier nagejaagd op computer programma's door Cool Bleu en gevraagd om dezelfde producten nogmaals te kopen. Erg vervelend en agressief. Dus geen aanbeveling aan mijn omgeving om daar te kopen!!!

Geen agressief verkoop gedrag vertonen want dat jaagt de klanten weg. Wij zullen in dit geval voor een ander niet agressieve leverancier gaan!!!

Pluspunten

Goede service, veel updates, duidelijke flow. ZONDAG BEZORGING!

Pluspunten

Zelfs op zondag geleverd! Wat een luxe… Ben per mail goed op de hoogte gehouden van de status van de levering. Prima.

Wellicht nog iets specifieker in levertijd proberen te zijn. Tussen 12.00 en 18.00 betekent dat je de hele middag thuis moet zijn. Geen probleem op zondag, maar het zou wel fijn zijn.

Pluspunten

snelle afhandeling, correct

Dit bedrijf stuurt heel veel bevestigingen. Elke stap wordt doorgegeven: order wordt verwerkt, pakket is onderweg, enz. Je krijgt veel mails in enkele dagen, beetje te veel. Het is toch wel goed, hoor.

Pluspunten

Snel bezorgt en apparaat werkt heel goed naar me wens bedankt

Pluspunten

Mooi apparaat, werkt goed, ook voorzien van accessoires. Zoals olie, kammetje voor de baard en opberg tas..

Gebruiksaanwijzing is onduidelijk, maar het gebruik wijst zich eigenlijk van zelf

Pluspunten

laadt snel op ligt goed in de hand veel kopjes goed handelbaar kwaliteit overall is UITSTEKEND

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je besteld iets en word van het begin van de bestelling tot aan de aflevering op de hoogte gehouden , super dus zoals elke shop van coolblue ........

Pluspunten

Snel, eenvoudig en betrouwbaar.

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking, juiste informatie gedurerende het bestel- en leverproces.

Prijs kan natuurlijk altijd lager, maar is al redelijk competitief

Pluspunten

Snel !

Pluspunten

- Pakket was goed verpakt. - Product deed het naar behoren. - Ontvangen dag na ik besteld had.

- Niet iets waar jullie iets aan kunnen doen, maar Track&Trace gaf een tijdvak van 10:30-12:30uur aan, en het werd uiteindelijk iets voor 18:00uur.

Pluspunten

Super snel geleverd en beste prijs

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb het product nog (maandag)niet binnen terwijl ik het al zaterdag zou moeten hebben.

Pluspunten

Snel,accuraat,duidelijke instructie over terugzenden

ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De shop ziet er netjes uit, veel info.

Het product wat ik ontving was niet hetzelfde als het product wat ik besteld had. Hij leek er op, maar was niet hetzelfde als op de foto, en de specificaties klopten ook niet. Toen ik dit aankaartte werd me een ander product aangeraden dat 40% duurder was. Ik krijg daar geen glimlach van!

Pluspunten

Zeer snelle verzending, (zondag 23:00 besteld, 11:00 in huis). Goed op de hoogte gehouden tussendoor via mail / sms. Goede klantenservice via FaceBook.