Pluspunten

goede website, ook offline goede service, snelle levering, redelijk geprijst

Niet altijd meer de goedkoopste.

Pluspunten

Ruime keus Makkelijke betaling Snelle levering

Kan er niet één bedenken

Pluspunten

Snelle levering en beste prijs.

Pluspunten

Al diverse malen verschillende producten besteld en altijd tot volle tevredenheid, op alle gebieden.

Geen.

Pluspunten

Snel, gemakkelijk retourneren, bij problemen snel een reactie

Pluspunten

Keurig verpakt met veel zorg Door postnl bezorgd

Pluspunten

Snelle levering, goede producten!

Pluspunten

Tot nu altijd alles altijd netjes geleverd. Super snel ook. Daarnaast zijn de verpakkingen op maat. Geen belachelijk grote dozen met overdreven opvulling. Misschien een klein detail maar verspilling op dat gebied is gewoon niet nodig. Voor mijn gevoel een bedrijf die het op orde heeft.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De website is mooi en overzichtelijk, jammer dat de levering/verzending bagger is! ( heb de camera's nog niet ontvangen maar wel deze mail voor een tevredenheids onderzoek) Ook de klantenservice via whatsapp is erg traag en als je dan antwoord krijgt lijkt het of ze je niet serieus nemen. Had van andere mensen gehoord dat ze goed waren en netjes helaas bij ons niet.

Afspraken nakomen, en reactie tijden klanten service aan passen bv whatsapp staat binnen 30 minuten antwoord dit was pas na 4 werkbare uren van Coolblue Andere transporteur kiezen Dynalogic heeft het te druk (of teweinig personeel!)

Pluspunten

Snel reactie via app en je word erg goed geholpen ook is de levering erg snel

N.v.t

Pluspunten

Dit bedrijf is mega snel met verzenden en mocht het onverhoopt toch niet goed zijn kan het altijd terug en heb zelfs een keer iets niet terug hoeven sturen maar wel retour geld ontvangen. Ik kijk altijd eerst of coolblue het heeft voor ik online ergens anders kijk.

Pluspunten

Tijdige levering, goede informatie

Pluspunten

Snelle levering, zeer goede service mbt tweedekeus artikelen en duidelijke informatie voorziening over het product

Pluspunten

Goede klantenservice. Makkelijk retourneren bij ontevredenheid over product. Snelle levering.

Pluspunten

Zonder kosten op zondag bezorgd

Zo door gaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is prachtig dat het idee is om de volgende dag te leveren. Hoe het verpakt wordt en verstuurd is netjes. Product werkt ook prima.

Het is mooi dat jullie adverteren dat het ook op zondags geleverd wordt, echter is dat in vriezenveen niet het geval en dus ook niet waar gemaakt. Daar wordt niets op zondags geleverd. Ik weet niet hoe dat zit in de omstreken van vriezenveen.

Pluspunten

Snelle levering, je werd goed op de hoogte gehouden, top!

Geen verbeterpunten, keep up the good work!

Pluspunten

Voor deadline een nieuwe babyfoon besteld, welke overal hetzelfde kost, heeft Coolblue een leuke gratis accessoires bij gedaan. De volgende dag als belooft mogen ontvangen.

Vooral doorgaan waarmee jullie bezig zijn, met een glimlach.

Pluspunten

Pluspunten

- Duidelijke website - Goede communicatie over de levering - Snelle levering

- Geen.

Pluspunten

- snelle levering - klantvriendelijk - meedenkend - goede informatie - duidelijke site

- wij hebben een samsung babyfoon gekocht deze werd al vanaf februari verwacht en was nu net eergister pas binnen bij jullie. Jullie konden de reden, dat het werd opgeschoven, niet achterhalen. Is wel fijn als jullie dat wel kunnen..

Pluspunten

Efficient & snel!

Shell

Pluspunten

De service is echt top! Geweldig om n kaartje te krijgen van de medewerker die ik gesproken had aan de telefoon.

Nog meer producten verkopen en meer winkels

Pluspunten

snelle levering. zelfs op zondag, wat erg goed uit kwam omdat we snel een nieuwe camera nodig hadden

tot nu toe erg tevreden