1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog niet

Als je een mail stuurt over de afleveringstijd hou je hier dan aan. Indien niet stuur dan alleen de afleveringsdatum!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bestelde moest in elkaar gezet worden, dat was mij niet bekend

Pluspunten

Komen de afspraken exact na zoals deze gemaakt worden en wordt perfect op de hoogte gehouden wanneer de spullen aan de deur worden geleverd zodat ik niet heel de dag hoef te wachten.

Pluspunten

Doen wat ze zeggen en ook bij garantie geen gezeur en men werkt naar een acceptabele oplossing. Bravo.

geen

Pluspunten

Efficiënt, snel en betrouwbaar.

Pluspunten

Top !!!

Pluspunten

Snelle levering, goede service!

Pluspunten

Sne,l accuraat, goede mailing, op tijd, goed verpakt

Stof het product af, voor het inpakken

Pluspunten

ik heb een goede ervaring met coolblue word erg goed geholpen als je vragen hebt goede verzending van pakket komt netjes op tijd aan

geen verbeterpunten altijd alles naar wens

Pluspunten

Snel, kwaliteit en prijs niveau

Pakketje was 1 dag "te laat" aangekomen. Voor mij was dat niet erg, misschien voor de haastige klant wel. Eveneens wel later in de email gekregen dat het een dag later bezorgd werd. En ik had een bbq besteld maar zat geen gasslang bijgeleverd, misschien beter vermelden bij aanschaf als standaard pakket. Er zijn wel opties van extra's alleen deze zag ik over het hoofd *oeps*

Pluspunten

Snelle gratis bezorging! Goede kwaliteit verpakking en inhoud!! Prima prijs: scheelt 33%

Pluspunten

Gewoon goed, doen wat ze zeggen, duidelijk.

Pluspunten

Zeer goede service. Duidelijke mails die direct binnen komen na je bestelling. Komen afspraken na, voor bepaalde tijd besteld dag erna geleverd.

Zijn er niet

Pluspunten

helemaal geweldig, bestelling is heel vlot gegaan tot de levering

geen tips

Pluspunten

Heldere omschrijving en afbeeldingen

Pluspunten

Snelle levering en alles netjes ingepakt.

De deskundigheid van de klantenservice mag wat verbeterd worden. De medewerker heeft mij geen extra informatie kunnen geven t.o.v. De informatie op de website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer correcte en snelle afhandeling. Produkt ook netjes verpakt en verstuurd. Een dikke duim ;)

Nog niets ondervonden wat verbeterd moet / kan worden.

Pluspunten

Snel, goede prijs

N.v.t.

Pluspunten

Snel met leveren en met somige dingen mooi goed koop

Nog scherpere prijzen

Pluspunten

Coolblue heeft een overzichtlijke site met een rijk assortiment aan producten. Alle specificaties van het product staan duidelijk beschreven. Omdat mijn bestelde product beschadigd was heb ik deze kostenloos terug kunnen sturen. Na 1 werkdag kreeg ik het bericht dat ik mijn geld terug kreeg. Omdat het vlees op mijn geld niet gaar word en ik niet al te veel briefgeld heb om dit alsnog gaar te laten worden heb ik nog maar even contact opgenomen met de klantenservice. Bij de klantenservice (chat sessie) ben ik in contact gekomen met Marleen die een uitstekend gevoel voor humor heeft en mij goed heeft geholpen. Je word als mens behandeld en dat is in deze tijd vrij uniek. Complimenten aan Marleen en het gemak voor het contact maken met de klantenservice.

Het enige minpunt van mijn her bestelde product is dat deze op een alternatief adres is afgeleverd dan mijn eerste bestelling. Maar dit mag de pret niet drukken en ben blij met mijn nieuwe BBQ. Coolblue......AANRADER!