Pluspunten

Ruim assortiment, voordelig en duidelijk

Afspraak 'binnen een dag geleverd' werd niet nagekomen. Er was iets misgegaan bij de verwerking maar hierover ben ik ook niet geïnformeerd. Uiteindelijk na klacht in te hebben gediend, een waardebond ontvangen. tips: - afspraken nakomen - wanneer dit niet lukt: klant informeren (proactief)

Pluspunten

Fyrkat barbecue van Bodum op zondag besteld, maandag in huis en 's avonds gebruikt, perfect ding, ideaal voor 2!! Dank je wel CoolBlue voor de service en tot de volgende keer.

The only think which I didn't like is that I didn't receive the package on the day I expected. I made an order on Friday with delivery on Monday, but instead of that there was a delay and delivery happened on Tuesday. I had to change plans and stay at home when I didn't expect to stay.

Pluspunten

Bestellen is makkelijk en de levering gebeurd correct. Het pakket moet nog wel in elkaar gezet worden en dat schijnt nog een klus te zijn.

Pluspunten

Zeer snelle levering,zeer goede communicatie!!

Pluspunten

perfecte afhandeling en levering volgens bericht. Helemaal top !!

Pluspunten

Betrouwbaar, zeer snelle levering, mogelijkheid tot persoonlijk contact in de winkel

Pluspunten

Snelle en correcte service, zels via WhatsApp! Probleem met bestelling direct opgepakt en verholpen.

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Leveren zoals beloofd volgende dag

Pluspunten

Ik ben tevreden met de gang van zaken voor dit bedrijf , alleen de BBQ thermometer doet het jammer genoeg niet . de naald zit los .

Pluspunten

goede producten op tijd geleverd groot assortiment

Pluspunten

Pluspunten

toppie

geen

Pluspunten

Super service, lekker snel. Zeer duidelijke track & trace van het pakketje. En uiteraard met behulp van de BBQ, heerlijk gegeten ;-)

Ik zou het niet weten... zeer tevreden!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle probleemloze levering.

Pluspunten

Zeer snelle service leuk website

Zag op folder dat de weber in aanbieding was maar die was niet op voorraad had ik geselecteerd dat jullie een mail zou sturen als die op voorraad was maar niks ontvangen

Pluspunten

Snelle levering, handig dat je de chauffeur online kunt volgen zodat je precies weet hoe laat hij aankomt. Duidelijke site, geen problemen om te bestellen, betaling is snel afgerond, en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Ik ben zeer tevreden, alleen bij levering was het pakket enigszins beschadigd, waardoor ook het product een beetje bekrast was. Op zich niks ernstigs, dus ik heb er ook geen werk van gemaakt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie website, Snelle afhandeling.

Aanbieden van bundels suggereert dat meer artikelen bestellen leidt tot meer korting. Dit s niet altijd het geval en daarom misleidend. De Info over de bezorging is niet correct. Volg de actualiteit: Post-NL staakte! Toch kreeg ik nog uw mail waarin stond dat het bestelde op die dag zou worden bezorgd, niet dus. De bestelling viel uiteen in vier verschillene pakketten. Die met de BBQ erin, de belangrijkste dus, komt nog niet, en geen info van Post-NLdaarover.........

Pluspunten

Snelle levering, handige website, vertrouwd

Bied vaak alleen de wat "duurdere" merken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Breed aanbod en goede prijzen. Weber go anywhere gas bbq besteld, nergens scherper geprijsd gevonden.

voor 23.59 besteld, maar niet de volgende dag geleverd! Daarnaast een beschadigde grilrooster gekregen, maar in alle eerlijkheid is dit een slordigheid van Weber zelf en niet van Coolblue. Toch jammer. Ook al kan het bestelde product kosteloos teruggestuurd worden, die moeite neem ik liever niet.