Pluspunten

Ze doen wat ze zeggen Zondags besteld en de volgende dag in huis. Tevens de aflevering was te zwaar voor mijn dochter om in ontvangst te nemen dus netjes naar binnen gebracht en op de tijd dat ze vermeld hadden. Klanten service staat hier zeker op het hoogste niveau

geen gewoon perfect.

Pluspunten

van bestellen tot afleveren liep het op rolletjes, hartelijk dank

ga zo door, prettige eerste kennismaking en zeker niet de laatste

Pluspunten

Een zeer snelle zending, ik kan niet anders zeggen TOP.

Pluspunten

Bestellen en bezorgen is perfect geregeld. Voor 24.00 uur besteld en de volgende dag voor 13.00 uur bij mij thuis! Wat en service. Compliment!

Pluspunten

Niks te klagen, al vaker op coolblue besteld en altijd alles netjes afgehandeld.

Pluspunten

Snelle reactie op de door mij gestelde vraag. Daarna direct besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Ook prima service om de klant te laten weten waar de bestelling zich onderweg precies bevond.

Pluspunten

Snelle verzending Duidelijke communicatie Coole doos

Pluspunten

Pluspunten

Super snelle levering. Duidelijke site. Erg tevreden

Misschien iets teveel info over de levering. Dat het verzonden is en wanneer het afgeleverd wordt lijkt mij wel voldoende. Dit is verder geen kritiek hoor!

Pluspunten

Top geregeld en netjes afgeleverd.

Verpakkingsmateriaal mee terug nemen.

Pluspunten

De bestelling was snel en keurig verwerkt. Ik had het bestelde ook snel in huis. Ga zeker nog een keer een bestelling bij ze doen.

Voor kleinere producten een kleinere doos. Ik had twee platte schalen die in net zo een grote doos zaten als de BBQ.

Pluspunten

Snel antwoord op mijn vragen, De levering ging super! kreeg 2x een sms berichtje met daarin wanneer de bezorgers kwamen en half uur voor de bezorging netjes een belletje. TOP! ooh ja, de bezorgers worden ook steeds leuker ;) Bezorgers waren vriendelijk en netjes Product TOP! meer dan ik had verwacht

Pluspunten

BBQ gekocht, vlotte levering zoals beloofd

Pluspunten

Altijd goede service En snelle correcte levering

Pluspunten

Precies zoals beloofd

Pluspunten

- zeer ruime keuze - duidelijke website - super snelle levering - wordt perfect op de hoogte gehouden, via mail, wat de status van de bestelling/levering is.

Product reviews plaatsen. Kwaliteit van de outdoorchef Leon valt "tegen". Praat hier over de BBQ zelf, nog niet mee gewerkt. Het in elkaar zetten, geeft snel vervorming waardoor deksel niet sluit. Misschien is Weber kwalitatief een betere keus, alleen wij vinden de vorm (bol) leuk en die heeft Weber niet op gas.

Pluspunten

Top service. ´s avonds om 23:00 uur besteld en de volgende dag al in huis . snelle en goede levering

geen

Pluspunten

Hele snelle en goede service. Klasse.

Pluspunten

snel, accuraat; maakt waar wat beloofd is tevens goede verpakking

Pluspunten

Duidelijke website, mooie prijs. Maar nog belangrijker vanuit het verleden zeer goede service. Het hele proces zit geolied in elkaar waarbij er aandacht is voor de klant, tot en met het uitpakken aan toe.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Duidelijk site, snelle levering en goede communicatie naar de klant via de mail! Top!

Geen aan- en/of opmerkingen. Wel jammer dat sommige bbq spullen nu niet op voorraad zijn. Het seizoen is toch aangebroken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering is super snel.

De retargeting met jullie criteo banners mag wel stoppen na het aanschaffen van een product... bied dan een accessoire aan wat bij het product past.

Pluspunten

Geweldig wat een snelheid van leveren !

Pluspunten

Snelle levering zoals gemeld.

Pluspunten

Heldere site. Groot assortiment. Lage prijs i.c.m. gratis verzenden.