Pluspunten

Enorme service voor een online-bedrijf. Super snelle reactietermijn. Maken zaken eenvoudig / doen niet moeilijk.

Pluspunten

Snelle levering. Goede service. Prima producten.

Nee zeer tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

You delivered the items I ordered as promised.

I waited for the delivery as schedule for Saturday 11 April, 11-13 h, but it was delivered to a neighborn because the driver did not read the address correctly. The package says Gedempte Turfhaven 5A A, and the driver delivered to house no. 56. I assumed that the driver thought "54 A" by mistake and after he found noone he delivered to 56.

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering

Pluspunten

Prima! Bestelling helemaal top uitgevoerd. Goed verpakt en de volgende bezorgd. Alleen de pakjesman moest tweemaal langskomen omdat we 's-middags niet thuis waren.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen Ruim assortiment Snelle levering

geen

Pluspunten

Snelle afwikkeling en keurig volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

Super snel geleverd top kwaliteit

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na het lezen van mijn bericht heeft firma meteen gereageerd, en excuses aangeboden, de volgende dag waren alle spullen aanwezig, goed gehandeld, maar...waarom kan het na een negatief bericht ineens wel. Bedankt voor jullie inspanning, maa het was toch de laatste keer dat ik bij jullie iets zal bestellen, of u zegt voor dat de betaling komt wanneer en of alle spullen tegelijk geleverd worden.

Bij bestelling van de bbq set werd pas na de betaling aangegeven dat het niet in een keer geleverd werd maar in verschillende faces. Als ik at eerder had geweten had ik hem in een normale winkel gekocht. Nu moet ik 3 misschien wel 4 keer thuis blijven om een pakketje in ontvangst te nemen. Jammer dat zulke bedrijven als jullie niet transparant genoeg zijn, Maar, ga maar zo door dan zul je zien dat het internet kopen flink zal dalen in de toekomst. Ik koop in ieder geval niets meer op het net en zeer zeker bij jullie niet meer.

Pluspunten

Op voorraad en snel geleverd. Top

Pluspunten

Makkelijk bestellen, goede updates over de levering, snel bezorgd.

Verzoek afdeling, waar je producten op kunt zetten waar de klant behoefte heeft en waar jullie dan over na kunnen denken of jullie dit in het assortiment opnemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer goed verpakt kwam zonder schade, aan kon niet beter

Pluspunten

Chil

Geen, doe de groeten de eindbaas

Pluspunten

Snelle levering Klasse !!

Vreemd één bestelling 2 leveringen ? 1 met de pakket dienst in te grote doos. 1 met de kpn brief bezorging als briefpost. boeken even groot en toch apart geleverd !

Pluspunten

Super snelle én correcte levering voor een concurrerende prijs!

Pluspunten

Hoes ziet er prima uit

Pluspunten

Zondag avond laat besteld en maandag morgen om 10.00 uur in huis. Ik ben zeer tevreden

Pluspunten

gewoon goed en snel

Pluspunten

Pluspunten

Tevreden over snelheid van leveren en kwaliteit product

Pluspunten

Snelle bezorging

geen

Pluspunten

Snelle bezorging op afspraak, goed ingepakt.

Pluspunten

In een woord.... TOP!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Berichtgeving/informatie over de bestelling en levering/verzending. Product is niet voor mijzelf dus daar kan ik niks over zeggen.

Pluspunten

Super Super Snelle levering

Kan niets bedenken